Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Hadi Özışık'tan Berna Laçin ve türevlerine sert sözler: Acun'a kurban olun! Berna Laçin ve onun gibi düşünenlerin kuduruk olmasının nedeni, Elazığ ve Malatya'daki deprem felaketi sonrasında Türkiye'nin bir olması ve birlik olması...
Ali Babacan'ın partisi ve Kanal İstanbul falı! Bana soruyorlar: - Yeni partiler ne yapacak? - Ali Babacan AK Parti'ye zarar verir mi? - Gelecek'te Davutoğlu'nun kazancı olur mu? Sözcü davası, Star ve Güneş'in yeni yolculuğu ve kolay sorular Televizyon ekranlarında tartıştığımız arkadaşlar, AK Parti'nin ilk 10 yılına vurgu yaptıktan sonra bugünü yerden yere vuruyorlar:
Sinan Aygün ile Mansur Yavaş'ın FETÖ kavgasında kim haklı? Televizyon ekranlarında bu mesele tartışılıyor, tartışılacak. CHP'yi canhıraş savunan arkadaşlar daha biz hık demeden, işi kalabalığa getirip soruyorlar: Ahmet Davutoğlu ve Ahsen Unakıtan'ın mağduriyeti aynı! Şehir Üniversitesi'nin Halk Bankası ile bir meselesi var. Alacaklı olan banka parasını istiyor diye, kimi kalem erbabı arkadaşlar, "Karar"lı bir şekilde mağdur edebiyatı yapıyor. Rahmi Turan iyi gazeteci biz üçüncü sınıf gazeteci olduk! Bugüne baktığımızda geçmişte yaptıklarının bir anlamı kalıyor mu? Bugüne baktığımızda bir yazıda üç yalanı birden yazman geçmişteki başarıların ne olursa olsun, üstünü kapatmıyor mu? Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı siyasi ahlâksızlık değil de nedir? Rahmi Turan kirli gazetecilik geçmişine bir yenisini ekledi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun taşeronluğuna soyunup olmayan bir görüşmeyi gerçekleştirdi. Tıpkı geçmişte "Sakallı Bebek" haberinde yaptığını yaptı ve bir kenara çekildi. Peki Kılıçdaroğlu ne yaptı, ya da ne yapıyor? Ne yapacak yine Erdoğan'ı suçluyor.