Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Can Dündar sürgün mü, sürüngen mi? Herkesin yiğitliği kendine... Ahmet Hakan köşesinde, Can Dündartwitter'da yiğitlik yapıyor! Kimin mert, kimin namert olduğunu herkes biliyor. Ahmet Hakan'ın bu konuda çaba sarfetmesine gerek yok.
AK Parti'de bu belediye başkanları gidici! AK Parti'de hâlâ işbaşında olan kimi belediye başkanları, yıllarca sırtını partiye ve Tayyip Erdoğan'a bağlayıp koltuğunu korudu. Bu arkadaşların daha şimdiden suyu ısındı bile... Cumhuriyet'e Saray darbesi mi yapıldı? Cumhuriyet'te, eskiler gidiyor, en en eskiler geri geliyor. Kimi kendi isteği ile kimi de gelecek görmediği için veda ediyor Cumhuriyet'e...
Dikdatör nakaratı, medyanın bitişi ve kibir! Dünya bir olmuş, Tayyip Erdoğan'ı alt etmek için çırpınıyor. Ne diyorlar Erdoğan için? Elle tutulur bir argümanları var mı? Tayyip Erdoğan'ın 'ben' operasyonu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ben ben ben yok artık, biz biz biz olacağız" diyerek, yapacağı operasyonun ilk işaretini Afrika'da vermişti. Erdoğan ne diyor, Kızılay Başkanı ne yapıyor? Bu ülkenin Cumhurbaşkanı bir çağrı yapıyor, milli seferberlik ilan ediyor, Türkiye'ye karşı başlatılan ekonomik savaşa karşı milletine sığınıyor... Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın dolar aşkı! Millet Erdoğan'ı dinlerken, dövizle iş yapan kurumlar neden söz dinlemiyor? Kızılay'a ait AVM'nin dükkanlarını dolar karşılığında kiraya veren Başkan Kerem Kınık niye ayak sürüyor hâlâ?