Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Mansur Yavaş'ın sonu ve Cemal Enginyurt Başkan Erdoğan, Ankara Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki 'nin ismini açıklayınca, mertlikten nasiplenmeyen bazı kimseler, karnından konuşmaya başladı...
Erbakan Hoca, kimi falakaya yatırırdı acaba? Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, babasının yolundan gitmek için, Yeniden Refah Partisi'nin kuruluşunu resmen ilân etti. İftira mevsimi ve Mansur Yavaş'ın öfkesi Papaz kılıklı tipler ortalıkta cirit atıyor. Silah olarak sosyal medyayı kullanıyorlar. Kirlerini temiz, masum, suçsuz günahsız insanlara sıçratmaya çalışıyorlar.
Gazetelerin 12 Kasım kararı sürdürülebilir mi? Gazeteler için tiraj ne kadar önemliyse, haber siteleri için de trafik bir o kadar önemli... Tiraj ve trafik vazgeçilmezlerimiz yani... Ezan çarpmışa dönünce şakımaya başladı! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "kepaze ol" diyor Öztürk Yılmaz... "Kepaze" olduğunun farkına varsa, böyle konuşmazdı elbet. Ezan çarpmışa dönünce bülbül gibi şakımaya başladı... İşte CHP'nin İstanbul'daki muhtemel adayları Mansur Yavaş bir kez daha davasına arkasını dönerek, İYİ Parti'nin elini zayıflattı. Mansur Bey, CHP'de kendini daha şanslı görmüş olacak ki, İYİ Parti adaylığından vazgeçti... 'Mansur Yavaş'ı bize ver Mersin senin olsun!' CHP'de evlere şenlik bir seçim hazırlığı var. Birazdan anlatacaklarıma, tam manasıyla Kemal Kılıçdaroğlu'nun "fantezi dünyası" da diyebiliriz.