Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Soylu, CHP'nin Özel'i ve Cüneyt Özdemir'in kahkahası! Cüneyt Özdemir, Youtube'da çok önemli işler yapıyor. Amerika'da yaşıyor ama, bir ayağı Türkiye'de. Kars'taydı bir kaç gün önce, hızına yetişilmiyor artık. Youtube kanalından herkes aşırı faydalanıyor, ben de öyle...
Deniz Çakır ve Elif Gürbüz'ün örtüsüne uzanan kirli el! Elif Gürbüz adlı kardeşimizin başındaki örtüye mussallat olan ruh hastası o kadını gördünüz değil mi? Eğer hâlâ bihaberseniz, buyurun izleyin ve kendi gözlerinizle görün yapılan o şerefsizliği... Dilek İmamoğlu ve Seniha Yıldırım'ın fotoğrafı! Binali Yıldırım'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na soyunmasıyla birlikte, bildik çamur insanlar yeniden sahne almaya başladılar.
Metin Akpınar ile Müjdat Gezen'in mizah anlayışı! Bir tarafta demokrasi havariliği, diğer tarafta darbe şakşakçılığı... Doğrusu, Metin Akpınar'ın nasıl yanlış anlaşıldığını hâlâ anlayabilmiş değilim... Emin Çölaşan FETÖ'yü destekledi mi? Delinin biri yine kuyuya bir taş attı kuyuya. Emin Çölaşan'la Necati Doğru'nun FETÖ'yü destekledikleri iddiasıyla açılan davadan söz ediyorum. Mansur Yavaş'ın balonu Ahmet Arslan'ın adaylığı! Süleyman Özışık, "Mansur Yavaş'ın balonu sönüyor mu?" sorusuyla Türkiye Gazetesi'ndeki okurlarının karşısına çıktı dün. Daha değil... Bugün veya yarın Mansur Yavaş için son gün olabilir. Kars'ta CHP'nin sürpriz adayı ve İmamoğlu soyadı! Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul adaylığı, son dakikada bir değişiklik olmazsa kesinleşmiş görünüyor. Peki önceliğinin Beylikdüzü olduğunu söyleyen İmamoğlu'nun fikrini ne değiştirdi?