Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Kılıçdaroğlu'nun Jet Fadıl'dan ne farkı var? İflas eden bir iş insanına, bankalar kredi verir mi? Bırakın bankaları, böyle birine, kardeşi, kızkardeşi, ağabeyi, babası, annesi, herhangi bir akrabası veya arkadaşı, itibar eder mi?
Halkın 'Defol Muharrem' diyeceğini bildiği halde aday! Ben hayatımda Muharrem İnce gibi, kendisiyle çelişen bir politikacıya rastlamadım. "Adam" hem kaybediyor, hem de kıyasıya bir yarışın içine giriyor. 'Türküm' diyor 'Adam' daha ne istiyorsunuz? "Adam" daha önce de böyleydi, "andımız" varken de, kaldırırken de, ülkesine, bayrağına, devletine, milletine aşıktı, hâlâ aşık...
AK Parti bu 'fırıldaklar'a nasıl tahammül ediyor? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı (eski) Akif Gülle'nin odasındaki bir ziyaretçi, benim de olduğum bir ortamda, Edibe Sözen'i (Genel Başkan Yardımcısı) şikayet etmeye kalkışınca... AK Parti seçmenini Mansur Yavaş'la karıştırdı galiba! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu sefere hazırlanıyor belli ki. CHP’ye gönül verenlerden umudunu kesmiş, AK Parti seçmeniyle ittifak yapacağını söylüyor Kemal Bey... İşte CHP'nin muhtemel belediye başkan adayları CHP'de 13 Ekim'de dananın kuyruğu kopuyor. Parti Meclisi toplanacak ve adaylık için istifa süreci başlatacak. PM'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun istemediği önseçim de tartışılacak... İki terbiyesiz, bir vicdansız bir de kuduruk! Hürriyet’in yeni patronu iki yazara yol verdi Mehmet Yakup Yılmaz ve Taha Akyol patronun aldığı kararla artık Hürriyet’te yazmıyor.