Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Deli'nin biri ve Kaftancıoğlu ile Nedim Şener'in düellosu Twitter'da herkes bir ceza biçti, Türkiye'nin imajına zarar veren bu çocuk bence de cezalandırılmalı. Ama parayla pulla değil, onun için en büyük ceza, şımarıklığını yaşadığı Youtube kanalının kapatılmasını sağlamak.
Ahmet Davutoğlu Selahattin Demirtaş'ı haklı çıkardı! Aynen adamın dediği gibi oluyor şu sıralar. İstanbul'u Ekrem İmamoğlu kazanınca, yıllarca AK Parti'den beslenen kim varsa Erdoğan'a saydırmaya başladı. Meral Akşener kendisine yapılan darbeyi unuttu mu? 28 Şubat mağdurlarından biri de hiç kuşku yok ki Meral Akşener'dir.
Ekrem İmamoğlu'nun twitter ateşine attığı gazeteciler! CNN Türk'e konuk olan İmamoğlu, Binali Yıldırım'la aynı süreyi kullanmasına rağmen, Tevfik Göksu gündeme gelince agresifleşti. Ahmet Hakan'ı susturmaya çalıştı... Ahmet Hakan'ı küfürbazların önüne atan gazeteciler! Bu gazetecilerin listesi uzun ama dikkat çeken iki kişi vardı. Bu arkadaşların Ahmet Hakan'la geçmişten kalan bir hesabı var belli. Ama Sevilay Yılman ve Emin Çapa unutmamalı ki Allah'ın da bir hesabı var. Tayyip Erdoğan koynunda ne çok yılan beslemiş meğer! İstanbul'da yeniden seçim var. Binali Yıldırım galiba tek başına mücadele edecek. Çünkü Tayyip Erdoğan'a kin ve nefreti olan herkes İmamoğlu'nun lehinde. Kars'ta halkın gönlünde hangi aday yatıyor? Kars'ta Ayhan Bilgen hariç tüm adaylarla konuştum. Halkın nabzını yokladım. Ayhan Bilgen'i de aradım ama görüşme imkânımız olmadı. İstanbul'a davet ettim, zor dedi ama yine de gelmeye çalışacak.