Hadi Özışık

hadi.ozisik@internethaber.com
TÜM YAZILARI
Hadi Özışık'tan sert çıkış: Devlet Bahçeli'nin Atatürk sevgisinden şüphe eden alçaklar! Sosyal medya çukurlaştı, şimdi de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi dolamışlar dillerine. Atatürk'ü rahat bıraksak artık, tüccarlar cirit atıyor. Ebru Baki gibi bu tüccarlara haddini bildirme zamanı gelmedi mi?
Süleyman Soylu'nun Ekrem İmamoğlu ile bir derdi mi var? Süleyman Soylu ne konuşuyor böyle? Açıyor ağzını veriyor veriştiriyor, bağırıyor... siyaset mi yapıyor ne amaçlıyor? Tek derdi İmamoğlu mu gerçekten, yoksa terörün belini kırmak mı istiyor? Tayyip Erdoğan'ın uyarısı ve Millet İttifakı'nı öldürecek operasyon! Geçmişte yazdıkları yazılardan ötürü, aslında insan içine çıkmaması gerekenler, Barış Pınarı operasyonu için "bataklık" ifadesini kullanıyor. Bre ey gafil, sen şimdiye kadar yazdıkların konusunda hiç haklı çıktın mı? Bre utanmaz, yazdıkların alnının kara lekesi olmuş farkında değil misin?
Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ve İYİ Parti'nin son kararı! Erdoğan'ın bu çağrısı üzerine İYİ Parti lideri Meral Akşener, yol arkadaşlarına "Ne yapmalıyız?" sorusunu yöneltiyor. Millet İttifakı'nın taşıyıcısı İYİ Parti'nin temsilcileri... önce 2023 yılına kadar seçim olmayacağı görüşünde birleşiyorlar. Twitter'daki çakallara sesleniyoruz: Hülya Hökenek'i size yedirmeyeceğiz! Barzani'nin PKK'yla veya bir başka terör örgütüyle ilgisi de yoktu. İşte öyle bir dönemde Barzani ile röportaj yapmıştı Hülya Kökenek... Biz gazetecilerin o röportajı gerçekleştirmek için takla attığımız bir dönemden söz ediyorum.  Diyarbakır Belediye Başkanı'nın Mızrak'lının Hogir'i Tıp yeminli doktor olan Diyarbakır Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'nın Diyarbakır'da özel bir hastane oluşturduğu özel bir ekiple yaptığı gizli ameliyatlar deşifre oldu. HDP'liler PKK'yı reddetseydi devlet yine bu operasyonu yapacak mıydı? Diyarbakır, Van ve Mardin'i terör örgütünün atadığı komiserler yönetmeseydi, bu operasyona gerek kalmazdı. İddia edildiği gibi, bu operasyonla Kürtlere zulm edilmedi, aksine PKK'nın dayatmasıyla Kürtlere zulmedenlerin zalimliğine son verildi.