HATİCE KÜBRA / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Başak Demirtaş'a yapılanı kınayan ezikler! Başak Demirtaş'a karşı yapılan o paylaşımı kınamak, bir kadına yapılan cinsiyetçi ve ahlaksız bir paylaşımı kınamanın ötesinde bir anlam ifade etmez.
Hatice Kübra yazdı: Fatih Altaylı'dan Cüneyt Özdemir'e ne değişti? Kasım 2019'da Habertürk'te izlediğim Ali Babacan ile 6 ay sonra Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında izlediğim Ali Babacan arasında ne fark vardı?
Çocuklarınızın ekran bağımlılığı arttı mı? Bu korona sürecinde teknoloji bağımlılığı, ekran bağımlılığı gibi konularda neredeyse bütün uzmanlar ters köşe oldu.  Sosyalleşmeyi öldürüyor, asosyal bireyler ortaya çıkarıyor dediğimiz internet (dijital medya) bir de baktık ki sosyalleşmenin tek aracı oluvermiş!
Sevda Noyan olayı ve muhafazakar dönüşüm! Sevda Noyan'ın Ülke TV'de söylediklerinin de, sonrasında Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında o sözlerini ikrar etmesinin de tartışılacak bir tarafı yok!
Hatice Kübra yazdı:Meslek odalarının ideolojik saplantıları Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Cuma Hutbesi'nde "eşcinsellik haramdır" dedi.  "Vayyy bunu nasıl der?" diye ortalık yıkıldı. Üstelik de ortalığı ayağa kaldıran LGBT Dayanışma Derneği falan değil ha, Ankara ve İzmir Barosu.
Ahmet Hakan bu işe ne diyecek?  Gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan durumdan çoktan haberdar olmuştur diye düşünüyorum. Ve Hürriyet'in okur güvenini yerle bir eden, gazetecilik ilkeleriyle bağdaşmayan bu durum için mutlaka bir açıklaması olacaktır. 
Hatice Kübra yazdı: Ana akım medya fena çuvalladı Koronalı günler dediğimiz şu günlerde sosyal medyanın yeni trendi bu; canlı yayın açmak! Gün içinde yapılan yayınları geçiyorum akşam 21.00'den itibaren Instagram ve Youtube'da canlı yayınlara yetişemiyorum.