GÜNDEM

Tamer Korkmaz'dan sert açıklamalar: Medyadaki kaşarlanmış şeytanlar

Yeni Şafak yazarı Tamer Korkmaz, Rıdvan Dilmen'in futboldaki FETÖ açıklamalarını destekleyerek, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ertuğrul Özkök'ü sert bir şekilde eleştirdi.

Tamer Korkmaz'dan sert açıklamalar: Medyadaki kaşarlanmış şeytanlar

Yeni Şafak gazetesi yazarı Tamer Korkmaz, Rıdvan Dilmen'in "spordaki FETÖ" açıklamaları; Dilmen'in "Şeytan" lakabı ve sonrasında "Söylediklerini anlamadık" diyen Ertuğrul Özkök'e ilişkin sert bir yazı kaleme aldı.

Rıdvan Dilmen'in açıklamalarını destekleyen Korkmaz, "FETÖ’nün Şike Kumpasına canla başla destek veren ve günümüzde büyük bir pişkinlikle halen sahne almaya devam eden medyadaki kimi isimlerin Kirli Paralel Çamaşırlarını ortalığa" derken; isim vererek eleştirilerini sürdürdü:

RASİM OZAN KÜTAHYALI'YI ELEŞTİRDİ

Mesela, bunlardan biri -FETÖ Savcısı Zekeriya Öz için “Bu memlekette heykeli dikilecektir” diyen “Gazoz Kapağı” ROK idi! Hani şu, Beyaz TV ekranlarında (2017) Boşnak kardeşlerimize ağır hakaret eden ROK!

RIDVAN DİLMEN NEDEN HEDEF ALINDI?

Türkiye’de futbolun bağrına bir “habis ur” misali saplanmış Hıncal Kulunç/Eyyam Toroğlu tandemi ile Baronsal Gladyo’nun “Etki Ajanı” Ertuğrul Özbukalemun’dan geldi, tepkiler…

"ABD'NİN MEDYAMIZDAKİ ETKİ AJANI ERTUĞRUL ÖZKÖK"

Üstelik topa “Şeytanı Anlamayanlar Kulübünden Açıklama” anonsuyla girdi, Ertuğrul!.. FETÖ bahsi; futbola, futbol medyasına dahası medyaya dayandığı vakit “Şeytanı Anlamadık!” ayaklarına yatıp “Salako” rolü kesiyordu ki; sihirbazlığı “kısa devre” yaptı... Büyük Şeytan ABD’nin, medyamızdaki kaşar Etki Ajanı Ertuğrul’dan söz ediyoruz.

Ertuğrul, Rıdvan’ın çıkışından rahatsız olduğuna hatta paniğe kapıldığına göre; bu demektir ki, mevzu daha derindedir. Şike Kumpasında medyanın Dar Alanda Paralel Paslaşmaları malum: Türkiye’deki Gladyo’nun Medya Masası’nda gizli görevle “teknik direktörlük” yapan da Ertuğrul’dur! Özbukalemun; Türkiye’deki Baronsal Gladyo’nun FETÖ eliyle gerçekleştirdiği Şike Kumpası döneminde, Aziz Yıldırım’ı hapse attıran Paralel Yapı ile “stratejik ortaklık” içindeydi. Köşesinde ise “Aziz Başkanı ve Fenerbahçe’yi savunuyormuş gibi” yapıyordu! Halen kaçak durumdaki Paralel Ekrem Dumanlı ile yine Kaçak Paralel Eyüp John ikilisi, o dönemde Ertuğrul’un kontrolünde “özel görev” icra ediyorlardı!

ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN AÇIKLAMASI, MUSTAFA HOŞ'UN KİTABINDAKİ DETAY

Tam da, Şike Kumpasının düzenlendiği günkü (3 Temmuz 2011) Zaman’da; F.Bahçe Kulübü eski asbaşkanı ünlü işadamı Hamdi Akın’la yapılmış bir röportaj yer aldı… Ertuğrul’un övmekten yorulmadığı CIA elemanı Mr. Ekrem Dumanlı’nın imzasını taşıyan bu röportajda “F.Bahçe Başkanı’nın mutlaka değişmesi gerektiği” görüşü dile getiriliyordu! Yine aynı gün: Birçok gazetenin haber merkezlerindeki gündem toplantılarında Paralel Üretimi malum tape’lerin yer aldığı klasörlerin çoktan “hazır ve nazır olduğu” bilgisi, Mustafa Hoş’un “Abluka” adlı kitabında yazılıdır! (Destek Yayınevi, Sayfa: 171-172)

LUBE AYAR'A “BARANSU’MUZ OL” TEKLİFİ

Lube Ayar'ın Ne Şikesi Memleket Elden Gidiyor” kitabında anlattığı Radikal gazetesinde Bülent Mumay'la yaptığı iş görüşmesini hatırlatan Korkmaz, Ayar'a "Bizim Mehmet Baransu’muz olmanı istiyoruz" teklifinde bulunulduğunu, bu teklifin arkasında da Ertuğrul Özkök olduğunu iddia etti.

Tamer Korkmaz'ın yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar