GÜNDEM

Ertuğrul Özkök'ten Rıdvan Dilmen yazısı: Şeytan ne demek istemektedir?

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in son açıklamaları için "Benim gibi futboldan anlayan biri bile ne anlattığını anlamadı. Öğrenmek istiyorum, çünkü bu öfke, bu telaş bana hiç normal görünmedi..." ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Özkök'ten Rıdvan Dilmen yazısı: Şeytan ne demek istemektedir?

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, spor camiasıyla ilgili FETÖ iddialarında bulunan yorumcu Rıdvan Dilmen'e "Allah aşkına ne diyon?" diyerek, bugünkü köşesinden seslendi. Gazeteci Cüneyt Özdemir'in "Türkiye’de en büyük lüks nedir? Futbolla sıfır ilgilenmek. Rıdvan’ın (Dilmen) açıklamalarından hiçbir şey anlamayanlar toplanalım...” paylaşımını işeret ederek "Rıdvan’ı anlamayanlar kulübüne beni de alın. Benim gibi futbolla ilgilenen biri de bir şey anlamadı" ifadellerini kullandı.

FUTBOL YILLARINDAKİ LAKABI ŞEYTANDIR

Rıdvan Dilmen'in futbol yıllarındaki lakabının “Şeytan” olduğunu söyleyen Özkök, Özdemir'e kulübün adını “Şeytan’ı anlamayanlar kulübü” olarak değiştirmeyi teklif etti:

Ve hep birlikte şunları soralım: Rıdvan arkadaş Allah aşkına ne diyon... Kime diyon... Kime kızıyon... Kime kızmıyon... Kimi kolluyon, kimi Cumhurbaşkanı’na şikâyet ediyon... Yani Devlet Bey’in deyişiyle... Şeytan ne demek istemektedir... Öğrenmek istiyorum, çünkü bu öfke, bu telaş bana hiç normal görünmedi...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar