GÜNDEM

Rıdvan Dilmen'den zehir zemberek açıklamalar!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bazı spor insanlarının Fetullah Gülen ile ilgili attıkları tweetleri gündeme getiren Dilmen, spor yazarı İbrahim Seten'e "Ekibini topla. Defol git bu ülkeden" dedi.

Rıdvan Dilmen'den zehir zemberek açıklamalar!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 Futbol programında "Her şeyi açıklayacağım" dedikten sonra kendisi için "şeytan" ifadesini kullananları mahkemeye vereceğini söyledi.

Rıdvan Dilmen, bazı spor insanlarının Fetullah Gülen ile ilgili tweetlerini de gündeme getirerek kendisine yönelik sözler sarf eden İbrahim Seten'e yönelik, sert ifadelerde bulundu.

İBRAHİM SETEN RIDVAN DİLMEN HAKKINDA NE SÖYLEMİŞTİ?

İbrahim Seten, geçtiğimiz günlerde Rıdvan Dilmen için şu tweetleri atmıştı:

"251 ŞEHİDİN KANINA SİZ DE BULAŞTINIZ"

Dilmen, Seten ile ilgili, "Türkiye'nin en büyük gücünü çağır gelsin o zaman. Hadi çağır. Gelmiyorsa. Topla tayfanı defol git bu ülkeden. Rasim'ini de al, İsmail Er'ini de al git. 2010-11'de tam FETÖ operasyonu yaptılar. 'Burnundan kıl aldırmayan Başbakan' ne demek, sen kimsin? Ve terör örgütü lideri için neler söylüyorsun. 251 şehidin kanına siz de bulaştınız. Ahlaksızlar. Şimdi bu attığınız twitleri yazamazsınız. Çünkü Taraf Gazetesi gibisiniz. Örgütlenmişsiniz. Pirana gibisiniz" şeklinde konuştu.

İbrahim Seten, Rıdvan Dilmen'in açıklamaları devam ederken paylaşımlarda bulunmayı sürdürdü


İbrahim Seten, kendisini FETÖ’cülükle suçlayan Rıdvan Dilmen konuşmasını sürdürürken açıklamalar yaptı. Seten, “Yalan makinesi Rıdvan Dilmen bütün yalanlarının hesabını verecek. Ama en adisine hemen cevap vereyim" dedi ve 15 Temmuz akşamı "darbeye hayır" konulu tweetlerini paylaştı.


"TEMİZ ELLER OPERASYONU" GEREKİYOR

Rıdvan Dilmen, şu şekilde devam etti:

"Türkiye'de savcılıkların futbol camiasında 'Temiz Eller' operasyonu yapması lazım. Temsilciler, Federasyon temsilcileri ve ben dahil gazeteciler araştırmadan geçirilmesi lazım.Bu arkadaş darbeyi kurtaran arkadaş var ya, Mehmet Aslan, Serdar Aydın'ın patronu. Mustafa Çalışkan bey de kitap yazıyor 15 Temmuz'da ilgili. İçeriğinde de İbrahim Bayram'ın bize anlattığını ona da anlatmış gibi. 14 Temmuz'da bu İbrahim Bayram arkadaş yurtdışına gidiyor. Korkak ödlek, 16'sında Çorlu'ya geliyor. Türkiye'de kahraman gibi dolaşıyor. Devlet bunu buluyor. Şunları hemen yollayın diyor. Bunlar gidiyor, çete dağılıyor. Ekmekleri de gidiyor. Bunları kamufle etmek için."

RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA SERT SÖZLER... "CUMHURBAŞKANI DUYSA SANİYE ÇIKMAZ"

Beyaz TV'de Boşnaklar hakkında kullandığı ifadelerle bu kesimin büyük tepkisini çeken gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya da değinen Rıdvan Dilmen, diğer gazeteciler için de iddialarına devam etti:

''Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı'ya. Sen 3 Temmuz sürecinde FETÖ sevdalısıydın. İsmail Er, FETÖ sevicisi İsmail Er! Senin gibi adamlar hapishanede şimdi. Sayın Bakan, bu arkadaş (İbrahim Seten'in sesi kısılan dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a dair attığı bir tweet'i hatırlatarak) sizi o makama getiren Sayın Cumhurbaşkanı'na hakaret eden adam, dalga geçen adam! Sizin bu arkadaşla İstiklal caddesinde yürümeye hakkınız yok. Boşnak kardeşlerimize en ağır hakareti yapan Razim Ozan Kütahyalı, Gökçek'lerin kanalına çıkıyor. Bu durum kanal AKP'ye yakın olduğu için Cumhurbaşkanı'na yazıyor. Cumhurbaşkanı duysa saniye tutmaz. Bu çetenin Turkcell’deki adamı 14 Temmuz’da yurtdışına çıkıp sonra geri geliyor. Devlet bunu farkediyor; bu kişi ve ekibi şutlanıyor Turkcell’den. Şutlanınca bu BİP (Turkcell'in mobil içerik platformu) çetesi dağılıyor ve para kaynakları da bitiyor. Dursun Özbek'i (Eski Galatasaray Başkanı) aradım, 'Sayın başkan, sitenizde FETÖ amblemi var' dedim. Böyle bir şey olur mu dedi, hemen kaldırttı.''

"AHMET ÇAKAR BİR GECE BENİ ARADI"

Eski hakem Ahmet Çakar'ın, 2010 yılında kendisini aradığını anlatan Rıdvan Dilmen, ''Ahmet Çakar bir gece beni aradı. 'Gel bir çorba' içelim dedi. Ersin Düzen de (spor spikeri ve sunucu) var orada. Bana dediler ki 'Senin hakkında şike dosyası var'! Türkiye'de 10 futbol adamı varsa, biri de benimdir. Benim fikrim de alınabilir. Ne oldu Ağabey! Hani lig dizayn ediliyordu. Zekeriya Alp (eski MHK Başkanı) hiç demediniz. Yusuf Hoca, Sabri Çelik geldi. Dizayn nasıl olur, anlatacağım. 'Beni rahat bırakın' dedim. 'Ben bir sürü rahatsızlık yaşadım, benimle uğraşmayın' dedim'' dedi.

"FETÖ FENERBAHÇE'Yİ 10 YIL GERİ GÖTÜRDÜ"

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2011'deki 3 Temmuz sürecinden çok etkilendiğnii ve 10 yıl geriye gittiğini kaydeden Dilmen, ''Neymiş Fenerbahçe FETÖ olayını atlatmış! Nereye atlatmış? FETÖ Fenerbahçe'yi 10 sene geriye götürdü, hâlâ da toparlayamadı. Şike operasyonundan sonra İbrahim Seten, 'Fenerbahçe küme düşürülsün' dedi. Ya sana ne? İsmail Er (Hürriyet Gazetesi Beşiktaş Muhabiri), Fenerbahçe kongre üyesiymiş ama Beşiktaş muhabiri. İbrahim Seten, sen kimsin? Mehmet Baransu (cezaevinde bulunan eski Taraf Gazetesi Yazarı) nerede? Gitsene arkadaşının yanına! Gitsenize ya! Bu insanlar vatanı için kendilerini tankların önüne attı. Sizin babanıza karşı durdu. Mehmet Baransu nerede İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan (Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü) tayfa? Gariban insanları hapse artıran Baransu nerde? Mehmet Aslan tak koluna kuyrukluyuc (İbrahim Seten'i kast ediyor) git Pensilvanya’ya otur! 251 şehidin kanıyla beraber gidip orda oturacaksınız'' iddialarında bulundu.

Gazeteciler'den Dilmen'e cevap geldi

Gazeteci Mehmet Arslan Dilmen'e dava açacağını ifade ederek, "Adi bir iftira... Fetöcü... Ben kimsenin formasını giymedim iblis. Bu iftiranın hesabını hukuk önünde vereceksin" dedi.

FATİH TERİM'İ MİLLİ TAKIMDAN BU ÇETE GÖNDERDİ

Fatih Terim'in A Milli Takım'dan ayrılma sürecine dair de iddialarda bulunan Dilmen, ''İbrahim Seten, Serdar Güzelaydın (eski TFF yöneticisi, yapımcı) ve tayfası Fatih Terim'i A Milli Takım'dan gönderdi. Bu saydığım isimler hocanın ayağını kaydırdı. Seten Grubu, Fatih Terim'i Milli Takım'da istemedi. Medyada, 'Terim yüz kızartıcı suç işledi' diye algı yaptılar. Adam tazminatını bile alamayacaktı. Almaması için uğraştılar. Bu çete, A Milli Takımı'nın başına Mircea Lucescu'yu getirdi. 16 Temmuz'da Sayın Demirören, Cumhurbaşkanını arıyor. Efendim biz bununla yapamayız diyorlar. Bizi geçer diyor. Bana niye soruyorsunuz diyor Cumhurbaşkanı. Evet, 16 Temmuz! 'Banane ne yaparsınız, yapın' diyor Cumhurbaşkanı. Fatih Hoca, bana anlat diyordu. Anlatıyorum işte. Fatih Hoca'yı yollamak ama giderken ödleri kopuyor, 'Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin falan gelir' diye. Düzenimiz bozulur diyorlar. Lucescu var ya, Galatasaraylılara diyorlar ki, algı mesaj şu, hop yapıyorlar, sonra Şenol Güneş ile görüşüyorlar. Ayın 18'inde Fatih Hoca görevinin başında. Kendi demecini söylüyorum, Yıldırım Bey ile oturuyorlar. Yıldırım Bey diyor ki, 'Vallahi hocam biz senden memnunuz. Yolumuza devam edeceğiz' diyor. Daha sonra 22 Temmuz'da, Lucescu da Galatasaray'ı sürekli oyalıyor. Milli Takım teklifini yaptı Lucescu'ya, Şenol Güneş ile yalandan görüşüyorlar. Şenol Hoca da bunu biliyor. Bir kez itiraf etti, 'Seni seneye alacağız, şimdi sus' dediler. Sustu o da. dedi.

SÜLEYMAN SOYLU'YA SESLENDİ

TFF Başkanvekili Mehmet Baykan'ın Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan'ı aradığını savunan Rıdvan Dilmen, "Arslan diyor ki, 'Siz, Rıdvan Dilmen ve Ferit Şahenk, TFF Başkanlığı için yemek yemişsiniz.' Sen niye ararsın ya, nedir maksadın? Mağlup oldular; Fenerbahçe'ye, Sayın Cumhurbaşkanına ve Türkiye Cumhuriyeti'ne. Doymadılar, 17-25 Aralık oldu. İnsanlar vatan için tankların önüne atladı. Kimlerin önüne atladılar biliyor musunuz? Sizin babanızın! Devleti ele geçirmek isteyen sizin sevdiklerinizin! Bu noktaya emeğimle geldim. Hayatımda kimseden destek almadım. Gurur duyarım sayın Cumhurbaşkanı'ma yakın olmaktan, Mustafa Erdoğan (Cumhurbaşkanı'nın kardeşi) Ağabeyi'ime yakın olmaktan. Hayatımda şikeye, şaibeye buluşmadım. Kimsenin namusuna bakmadım.! Hatırlarsanız bir dönem bütün stadyumlarda sayın Cumhurbaşkanı'na hakaretler edildi. İşte bunlar yaptırdı onları. Bu çete yaptırdı. Spor ile ilgili kim varsa, herkesin hesabına girin. Herkesi araştırın. Süleyman Soylu'ya (İçişleri Bakanı) sesleniyorum" diye konuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar