POLEMİK

Rasim Ozan Kütahyalı'dan FETÖ iddialarına cevap: Bu ülkeden FETÖ'yü spatula ile kazıyan biziz

Rıdvan Dilmen'in spor dünyasına bomba gibi düşen açıklamalarının ardından en çok merak edilen isimlerden biri olan Rasim Ozan Kütahyalı'dan açıklama geldi.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan FETÖ iddialarına cevap: Bu ülkeden FETÖ'yü spatula ile kazıyan biziz

Spor dünyasını karıştıran açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, FETÖ ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği isimler arasında Rasim Ozan Kütahyalı'yı da saymıştı. 

Dilmen'in iddialaru sonrası ne diyeceği merakla beklenen Kütahyalı, cevabını bugünkü köşe yazısında verdi. 

Rasim Ozan, "Bu ülkeden FETÖ olgusunu spatula ile kazıyan biziz" diyerek, Rıdvan Dilmen'in başlattığı tartışmaların FETÖ'ye hizmet edeceğini belirtti. 

İşte Rasim Ozan Kütahyalı'nın Rıdvan Dilmen'e cevap niteliğindeki o yazısı:

17 Aralık 2013 sabahı FETÖ’nün Emniyet-Yargı cuntasının Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni alenen devirmeye teşebbüs ettiği darbe sürecinin başladığı gündü.

*

O darbe sabahından itibaren FETÖ’nün önce Emniyet-Yargı cuntası ile sonra da 15 Temmuz sürecinde askeri cuntasıyla göğüs göğüse ölümüne savaşan ve Başkan Erdoğan’ın liderliğinde FETÖ’yü tarumar eden bizleriz.

*

Önce 17-25 Aralık 2013 darbe teşebbüsünü kellesini ortaya koyarak püskürten sonra da FETÖ denen olguyu spatula ile bu topraklardan kazıyan bizleriz. Hem o zaman yazdığım Turkuvaz Medya Grubu hem şimdi yazdığım TürkMedya Grubu dimdik durmuş ve savaşmıştır.

*

Ben de bu muharebenin ve ihtilalin en önde gelen savaşçılarından ve devrimcilerinden biriyim. Bu gerçeği inkar edenin de alnını karışlarım.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar