KİM KİMDİR

Hilal Kaplan kimdir aslen nereli kaç yaşında eşi bakın kim

Herkesin dilinde bugün Hilal Kaplan... Trump'la girdiği diyalog sonrası herkes Hilal Kaplan'ın kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki kimdir Hilal Kaplan, aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Hilal Kaplan

Hilal Kaplan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır? Bu sorular merak edilip araştırılıyor. Nedeni de ABD Başkanı Donald Trump ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında gerçekleşen görüşme sonunda yapılan basın toplantısında, Trump'ın Kaplan'a "Haber yaptığınıza emin misiniz? O soruyla Türkiye için çalışmıyor musunuz?" sorusu...

15 Ağustos 1982’de İstanbul’da doğan Hilal Kaplan evli ve 2 çocuk annesidir. Kaplan, kendisi gibi gazeteci olan Süheyb Öğüt ile evlidir.

 Hilal Kaplan, anadolu lisesinden mezun olduktan sonra burslu olarak girdiği Bilgi Üniversitesi'nde Psikoloji okudu. Hilal Kaplan ardından Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde Yüksek Lisansını tamamladı. 

KİTABI DA VAR ÖDÜLÜ DE...

Üniversite yıllarında okulda ve sivil toplum örgütlerinde aktif görevler alan Kaplan, "Türkiye'nin Ölmeyen Babası" ismiyle bir de kitap yazdı. 

Anadolu Yayıncıları Derneği'nden 2018 senesinde "Yılın Köşe Yazarı" ödülünü alan Hilal Kaplan, halen Sabah ve Daily Sabah yazarıdır.