GÜNCEL

Hilal Kaplan: Provokasyonlar zinciri

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, "Provokasyonlar zinciri" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İlgili köşe yazısını gazeteciler.com üzerinden okuyabilir ve dinleyebilirsiniz.

İşte Hilal Kaplan'ın yazısı:

Son bir buçuk ayda yaşadığımız bazı olaylar, kökü içeride ancak uluslararası desteği olan bir "tuhaflığa" maruz bırakıldığımızı gösteriyor.
Türkiye'nin enerjisini doğru kullanabileceği durumlarla ilgilenmesini engellemeyi amaçlayan bu olayları oluş sırasından aralık sonuna kadar kısaca hatırlayalım.
10 Şubat'ta seçim çalışmalarını yürüten AK Parti ve Cumhur İttifakı Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışmaları için geldiği mekâna uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda biri ağır iki kişi yaralandı. Saldırganlar ve saldırının nedeni daha ortaya çıkmamışken CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, nereden aldığı belli olmayan bir istihbaratla saldırının AK Parti ve Aziz Yeniay'a yönelik olmadığını iddia etti.
6 Şubat'ta, terör örgütü DHKP-C, İstanbul Adliyesi'ne saldırı düzenledi. 9 Şubat'taki yazımda anlattığım üzere DHKP-C'nin muhalefet tarafından nasıl meşrulaştırıldığını bir kez daha hatırladık. Terör örgütünü eleştirenler de...

...

YAZININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar