POLEMİK

Özlem Albayrak Ersoy Dede Hilal Kaplan birbirine girdi

Özlem Albayrak'ın Yeni Şafak'tan ayrılması üzerine Ersoy Dede'nin yazdığı yazı ortalığı karıştırdı. Özlem Albayrak'ın İBB çalışanı olduğunu yazan Ersoy Dede'ye Özlem Albayrak'tan cevap geldi. Kavgaya Hilal Kaplan da karışınca olaylar büyüdü.

Özlem Albayrak Ersoy Dede Hilal Kaplan birbirine girdi

Canan Kaftancıoğlu'yla ilgili yazısı Yeni Şafak'ta yayınlanmayınca gazeteden ayrıldığını duyurdu Özlem Albayrak. 

Ersoy Dede ise dünkü yazısında ise Özlem Albayrak'ın İBB iştiraki BİMTAŞ'ta kadrolu olduğunu ve İBB bursuyla ABD'ye gittiğini söylüyordu. Dolayısıyla akıllara "bu istifanın arkasında İBB çalışanı olması mı var?" sorularını getirdi. 

Özlem Albayrak dünkü haberimizi alıntılayarak Ersoy Dede'ye İBB'de çalışmasının bir sır olmadığını, herkesin bildiğini dolayısıyla istifasının konjonktürel değil ilkesel olduğunu belirtti. Ayrıca Dede'ye "çirkinleştiniz" ifadesini de kullandı. 


Ersoy Dede ve Özlem Albayrak Twitter'dan kapışırken Hilal Kaplan da tartışmaya dahil oldu ve Özlem Albayrak'a "Kaftancıoğlu’nu savunmak adına gazetesinden ayrılan Özlem Albayrak, yazarlığın geçim kapısından fazlası olduğunu söyleyip ayrılmştı Meğer yıllardır kadrosu İBBye bağlı olan BİMTAŞ Şirketi personeliymiş Ayrıca İBB olanaklarıyla ABDye dil eğitime de gitmiş" dedi. 

Özlem Albayrak belediye’den burs alıp ABD’ye gittiği iddialarını yalanlarken "ispatlamayan şerefsizdir!" ifadesini kullandı. Ayrıca Davutoğlu'nun görevden alınmasına da gönderme yaparak şöyle dedi: "İletişim mezunu, sosyoloji yüksek lisanslı, doktorasını bitrmek üzere olan, dil bilen birisinin, 4 bin 500 tl maaşla bir kurumda çalışması çok tuhafmış. Ne ihale aldım, ne danışmanlık yaptım, ne genel müdür oldum. Yalıda oturup hükümet kurup hükümet yıkan birine çok gelmiş!"

Bu mevzu burada kapanmayacak belli ki... 

Özellikle iktidara yakın medya içerisinde yankısı sürerken, muhalif medya durumu "çekirdek çitleyerek" izleme modunda. Onu da buraya not düşelim. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar