GÜNDEM

Mahmut Övür'den Merdan Yanardağ'a: Kim bu dostlar?

Sabah yazarı Mahmut Övür, TELE 1'in finans kaynağı tartışması için Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın para kaynağı sorusuna verdiği "dostlarım" cevabını hatırlatarak "Kim bu dostları?" diye sordu.

Mahmut Övür'den Merdan Yanardağ'a: Kim bu dostlar?

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugünkü köşesinde "CHP basınında neler oluyor?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Övür, CHP'ye yakın medyada bir hareketlilik yaşandığını, tecrübeli bir CHP'liye "Ne oluyor?" diye sorduğunda "Paranın izini sürün ne olduğunu görürsünüz" cevabı aldığını kaydetti.

TELE 1'in finans tartışmasına yönelik tartışmaya değinen Övür, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'ın eski patorunu Yurt gazetesi sahibi Durdu Özbolat'ın "TELE 1 Akın İpek'in desteğiyle kuruldu" iddiasına dikkat çekti.

Övür, "Bakın iş nerelere kadar gitti. Meğer işin bir ayağında da emperyalistlerin taşeronu FETÖ var. Eski CHP Milletvekili Özpolat'a göre, ilişkiler Tuncay Özkan'ın sahibi olduğu Kanaltürk'ün FETÖ'cü Akın İpek'e satılmasından HalkTv'nin Mahir Caferoğlu tarafından alınmasına kadar uzanıyor" ifadelerini kullandı.

Övür, Merdan Yanardağ'ın TELE 1'in finans kaynağı sorularına karşılık "Dostlarım"
cevabını verdiğini kaydederek "Peki kim bu dostları?" diye sordu:

"Kimin eli kimin cebinde... Sol, geçmişte devrim hayalini darbecilikle, sivil siyaseti şiddetle kirletti şimdi ise elinde kalan kuru solculuğu da FETÖ parasıyla kirletiyor. Bence şu Gladyo hala canlı ve sağı, solu, dindarı fark etmiyor, yeri ve zamanı geldiğinde istediği aparatı devreye sokuyor."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar