Süleyman Özışık

haber@gazeteciler.com
TÜM YAZILARI
Bu iki mesele sıkıntı oluşturur! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 günlük eylem planını açıkladı. Planın detayları günlerdir her yerde yer aldığı için içeriğe pek girmeyeceğim..
CHP'yi en iyi anlatan fıkra!.. CHP'de şu anda hattı müdafaa ile sathı müdafaa birbirine girmiş. Kılıçdaroğlu ile İnce birbirine döner tekmeyle, ıslak odunla saldırıyor! Dün de ittiniz, bugün hala itsiniz! Sosyal medyada iki gündür iki büyük sanatçının linç edilme girişimine tanıklık ediyoruz. Bunlardan biri Mazhar Alanson...Tepki çeken bir diğer sanatçı ise Bülent Ortaçgil...
Pırasa kafa bizi niye tehdit etti? Bir kez ortaya çıktı ki Türkiye'nin uzun zamandır hapiste tuttuğu rahip Brunson ABD için çok önemli bir isim. Önemli olmasa Trump, "Brunson'u bırakmazsanız yaptırım uygularız" diye tehditler savurmazdı herhalde... Sorun üreten belediyeler.... Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Partili belediye başkanlarının neredeyse yüzde 90'ı değişecek, burası net! Maymun suratlı! Eleştiriye ve mizaha tahammül edebiliyor mu göreceğiz. Beni mahkemeye vererek, hakkımda suç duyurusunda bulunarak mizahın ve eleştirinin önüne geçmeye çalışacak mı göreceğiz! Kafanız basmıyor mu? 24 Haziran seçimlerinin üzerinden 23 gün geçti. Geri kalan zaman zarfında pek çok gelişme yaşandı.Peki bu süre zarfında CHP ne yaptı dersiniz?