Süleyman Özışık

haber@gazeteciler.com
TÜM YAZILARI
Farklı bir çözüm daha var... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam Kampı'nda Doğu ve Güneydoğu bölgelerini yakından ilgilendiren bir seçim açıklaması yaptı.
Tuvalet kağıdı... Donald Trump'ın son görüntüsünü izlediyseniz gözünüze takılmıştır. Koskoca Amerikan Başkanı, uçağın merdivenlerini çıkarken, paçasından bir tuvalet kâğıdı çıkıyor... Aklananlar neden göreve dönemiyor? Darbeden hemen sonra Fetö'cü olduğu şüphesiyle binlerce insan hapse girdi, yine binlercesi kamu kurum ve kuruluşlarından ihraç edildi. Ta o dönemde, gerek ihraç edilenler, gerekse hapse atılanlar içinde masumların olduğunu görüp bunu kaleme aldım...
Gönül ittifakı... Ben yazınca, "CHP'nin HDP ile işi olmaz, yazdıkların senin hastalıklı uydurmaların" diyerek saldırıyordunuz.Özgür Özel'in Habertürk TV'de yaptığı açıklamaları izleyince utandınız mı? Ben olsam utanırdım... Yemedi mi Can'ım? Günlerce, "O toplantıya gidip Erdoğan'ın gözlerinin içine bakarak gazetecilerin neden tutuklu olduğunu soracağım" diye efelendi... Bunun nesi skandal Soner Bey? Bundan birkaç gün önce OdaTV'nin manşetinde bir haber yer aldı. O haberin fotoğrafında koca puntolarla, "Skandal görüntüler. Öğretmen, ilkokul öğrencilerini Kıble'ye çevirdi ve sonra bakın ne yaptırdı!"yazısını görünce, "Eyvah" diyerek tıkladım... Bizim esnafımız ABD'den beter! Mahallenizde tacizci bir esnaf olduğunu düşünün. Mesela bu esnaf bakkal olsun diyelim...Kız ya da erkek çocuğunuzu, veyahut eşinizi bu esnafa gönderir misiniz?