CUMA OBUZ / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Batı medyasına şaşıran var mı? Demokrasinin büyük bir paradoks olduğu, insan haklarının bir illüzyon gibi sahnelendiği, eşitsizliğin kitabının tekrar tekrar yazıldığı bir ortamda kurucu aklı sömürgecilik olan 'Batı'nın medyası da aynı zihniyetin algı silahı olacaktı ve öyle de oldu. 
Mehmet Durakoğlu'nun gafı, bana Kemal Alemdaroğlu'nu hatırlattı Mehmet Durakoğlu'nun sözleri, benim zihnime birden 'Kemal Alemdaroğlu' ismini getirdi. Peki neden?
Tamamlayıcı tıp konusunda bir güzel örnek! Tamamlayıcı tıp alanında güvenilir çalışmalar yapan insanlar da mevcut. Bunun bir örneğini sizlerle paylaşmak istiyorum. Ankara'da çalışmalarını yürüten Medine Oruç...
Sağlık konusunda iki önemli sorun! SMA hastaları ve sağlık dolandırıcıları Sözün özü; sağlık dolandırıcıları da SMA hastaları da bu ülkenin bana göre en önemli sorunlarından ikisi. Hem devletin hem de toplumun daha duyarlı olması şart.
Hrant Dink'i öldürmenin cezası 13 yıl mı olmalıydı? Kamu vicdanı, Hrant Dink'i unutursa vicdan olmaktan çıkacaktır.
Elverişli günah keçisi: İstanbul Sözleşmesi İyisi mi siz yine günah keçinize attığınız taşın arkasına sığının. Ama ilk taşı ne olur en günahsız olanınız atsın.
Abdurrahman Dilipak'ın Can Ataklı'dan ne farkı var? İnsanların koronavirüs gibi çok ama çok hayati bir probleminin olduğu bu ortamda bu konuyu devam ettirirseniz, o çok eleştirdiğiniz Can Ataklı’dan ne farkınız kalıyor?