Sinan Aygün ile Mansur Yavaş'ın FETÖ kavgasında kim haklı?

Televizyon ekranlarında bu mesele tartışılıyor, tartışılacak. CHP'yi canhıraş savunan arkadaşlar daha biz hık demeden, işi kalabalığa getirip soruyorlar:

Necdet Saraç televizyon programında, "CHP'den FETÖ'cü çıkmaz" sözünü bize fırsat kalmadan CHP'liler yalanladı. CHP'li Sinan Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la ilgili vahim bir iddia ortaya atınca, "FETÖ'cü" suçlamaları adeta havada uçuşuyor.

 Sinan Aygün'ün ağzından, Mansur Yavaş'ın bir FETÖ'cü tarafından CHP'ye Ankara adayı olarak önerildiğini duyuyoruz. Bu suçlamaya maruz kalan Mansur Yavaş aynı silahla Sinan Aygün'e cevap veriyor:

"FETÖ'cü ortakları var."

Bir rüşvet çarkı sebep oldu tüm bunlara. 
Doğru mu, yalan mı bilmiyoruz. 
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan iki gün hiç ses çıkmadı.  Mansur Yavaş'a yönelik 25 milyonluk rüşvet iddiası ile ilgili bilgi sahibi olmasına rağmen konuşmamayı tercih etti ilkin.  En nihayet ağzının bandı açıldığında, FETÖ'yü es geçti, "rant" demekle yetindi ve Mansur Yavaş'a sahip çıktı:

"Yasaların öngördüğü şekilde hareket etmiştir."

FETÖ bu işin neresinde? 
Yavaş ve Aygün'ün FETÖ ile ilgisi, ilişkisi var mı?
Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda tek kelam etmiyor. 
Açıklığa kavuşturulması gereken gırla soru var. Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere, her konuda bülbül gibi şakıyan diller, bu konuya ilgi duymuyor!

Yerseniz tabii!

Sinan Aygün bugün hem medyanın karşısına çıkıyor, hem de Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölgesi'nde konuşacak. Mansur Yavaş çağrılı olmasına rağmen, Ahmet Hakan'ın programına katılmamayı tercih etti. 

Tesadüfe bakın, soru soracak gazetecilerden biri de "CHP'den FETÖ'cü çıkmaz" diyen Necdet Saraç olacak. Mansur Yavaş'ın "FETÖ'cü" olmakla suçladığı CHP'li Sinan Aygün'e ne soracağını doğrusunu çok merak ediyorum. 

Mansur Yavaş'ın Ahmet Hakan'dan kaçması da ayrı bir merak konusu. Uğur Dündar'ın karşısında bildiğiniz şov yaptı. Ahmet Hakan'ın karşısında da aynı şeyi yapabilirdi. 

Televizyon ekranlarında bu mesele tartışılıyor, tartışılacak. CHP'yi canhıraş savunan arkadaşlar daha biz hık demeden, işi kalabalığa getirip soruyorlar:

"Türkiye'nin bunca gündemi varken, neden CHP'yi konuşuyorsunuz?"

Aynı nakaratı tekrarlayacaklara söyleyeceklerimi şimdiden peşinen söyleyeyim; biz konuşmuyoruz cancağızım biz konuşmuyoruz, CHP'liler kendi kendini ateşe atıyor, bize de konuşmak düşüyor. 

Muharrem İnce meselesinde olduğu gibi!

Yorumlar