Kenan Tekdağ'a sosyal medyadan mektup yazan şerefsizler!

Barzani'nin PKK'yla veya bir başka terör örgütüyle ilgisi de yoktu. İşte öyle bir dönemde Barzani ile röportaj yapmıştı Hülya Kökenek... Biz gazetecilerin o röportajı gerçekleştirmek için takla attığımız bir dönemden söz ediyorum. 

Habertürk'te benim de olduğum "Enine Boyuna" programında, Ersan Şen ile Nagehan Alçı tabiri caizse birbirine girdi. "Katil Devlet" sözüydü tartışmayı kavgaya dönüştüren sebep!

Nagehan Alçı, benim de katılmadığım bir suçlamada bulundu; 90'lı yıllardaki faili meçhul cinayetleri... 12 Eylül rejiminin cezaevindeki işkenceleri, gencecik insanların katledilmesi... Örnek göstererek sözünün arkasında durdu. Ersan Şen ise, izlediniz mi bilmiyorum adeta stüdyoyu ayağa kaldırdı... Hülya Hökenek, programın moderatörü olarak durumu sakinleştirmek için acil reklama gitti.

Program bitti, Ersan Hoca ile Nagehan Alçı el sıkıştı, gece tatlı bir şekilde bitti.. Nagehan'a programda ben de karşı çıktım ve devletin dönemsel katil olamayacağını anlattım ama sesimi duyurabildim mi hâlâ emin değilim. 

Bir gün sonra, Nagehan Alçı linçi başladı şu sıralar lağım çukurundan beter hale gelen twitter'da... Dün de Mesut Barzani'nin fotoğrafını Hülya Hökenek'in yanına iliştiren sosyal medyanın teröristleri, hem Habertürk'ü hem de Hülya'yı hedef aldı... 

Hem de o fotoğrafın mazisini bilmelerine rağmen!

Çözüm sürecinin o yıllarında... Tayyip Erdoğan otel odasında istirahat ediyor. Mesut Barzani ile o zamanlar Türkiye'nin kapısı hep açıktı. Barzani'nin PKK'yla veya bir başka terör örgütüyle ilgisi de yoktu. İşte öyle bir dönemde Barzani ile röportaj yapmıştı Hülya Hökenek... Biz gazetecilerin o röportajı gerçekleştirmek için takla attığımız bir dönemden söz ediyorum. 

Bugün o fotoğrafı kullanarak Hülya Hökenek'i bölücülükle suçluyor twitter'daki şerefsizler. Hadi onlar şerefsiz, ya bu ülkenin kelli felli siyasetçileri... Onlara ne demeli? Aytun Çıray dostumun linç harekatı başlatan şerefsizlere attığı tweetle arka çıkması da ayrı bir felaket. 

Bu kız tırnaklarıyla kazıyarak bir yere gelmiş, başarılı olmuş ama etnik kimliği birilerine fena batıyor. Habertürk üzerinden Kenan Tekdağ'a mektup yazan bu güruhun yaptığına Hülya kardeşim hiç üzülmesin. İt ürüyor kardeşim, sen yürümeye devam et... Sakın ola ki durayım deme. Hem vallahi hem billahi bunların üç kuruşluk değeri yok, sana zerre miskal zarar vermedikleri gibi, seni aklı selim düşünenlerin nazarında büyütüyor. 

Böyle düşün ve yoluna devam et!

Yorumlar