POLEMİK

Yüksel Aytuğ'dan Hıncal Uluç'a cevap: Yine ıskaladın Hıncal Ağabey!

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ, dün köşesinden kendisini eleştiren Hıncal Uluç'a "Yine ıskaladın Hıncal Ağabey!" şeklinde cevap verdi.

Yüksel Aytuğ'dan Hıncal Uluç'a cevap: Yine ıskaladın Hıncal Ağabey!

Hıncal Uluç, dün köşesinden genç bir kızı takip eden şahsa verilen ceza ile ilgili Yüksel Aytuğ'un yazdıklarını konu edinmiş ve Aytuğ'u eleştirmişti. 

Bugün köşesinden Hıncal Uluç'a cevap veren Yüksel Aytuğ, Uluç'un dokundurmalarından memnun olduğunu belirtti. Aytuğ ayrıca söz konusu olayın detaylarını paylaştı ve Hıncal Uluç'a cevap niteliğinde "Yine ıskaladın Hıncal Ağabey!" cümlesini kullandı.

İşte Yüksel Aytuğ'un Hıncal Uluç'a cevabı:

Hıncal ağabeyin her gün köşemi satır satır okuyup mercek altına alması, çoğunlukla eleştirip, zaman zaman da övmesi hoşuma gitmiyor değil. Öyle ya, bir meslek duayeni beni okuyor, ciddiye alıyor, köşesinde yazılarımı analiz ediyor. Daha ne isteyeyim? Üstelik onunla bu köşeden fikir tokuşturmak da bana büyük keyif veriyor.

Hıncal ağabey bu kez de benim "O savcıyı alnından öpüyorum" başlıklı yazıma takılmış. Önce metroda, sonra caddede, ardından sığındığı mağazada bir genç kadını adım adım izleyen, sonra da işi daha da ileri götürüp hem sözlü hem fiziksel tacizde bulunan adamla ilgili tutuklama kararı veren savcının yanlış yaptığını söylemiş. Hatta bu tacizciyi bir güzel savunmuş. Demiş ki, "Kızları takip etmek bizim ata sporumuzdur, ne var bunda?.." Ayrıca "Yüksel, yazısının gerekçelerini anlatsın da öğrenelim" demiş.

Aslında cevap, yukarıdaki satırlarımın arasında gizli Hıncal ağabey... Kız, karakolda verdiği ifadede tacizin sözlü kalmadığını, fiziksel tacize kadar uzandığını belirtmiş. Sanırım bu ayrıntıyı kaçırdın.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar