GÜNDEM

Yılmaz Özdil'den Fatih Portakal'a gönderme

Bir süre önce izne çıktığını duyurarak yazılarına ara veren Yılmaz Özdil, Twitter hesabından Fatih Portakal'a göndermede bulundu.

Yılmaz Özdil'den Fatih Portakal'a gönderme

Sözcü gazetesi Yılmaz Özdil, 5 Ağustos günü "İzninizle" başlıklı bir yazı yayınlayacak, "Pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığım özel işlerimi halletmek, Ekim ayında çıkacak yeni kitabımın son okumasını yapmak ve yaz bitmeden biraz tatil için izninizle, vakit tamam" demişti.

O tarihten itibaren yazı yazmayan Özdil, Fatih Portakal'ın istifası sonrasında Portakal'a göndermede bulunduğu bir tweet attı ve yazılarına devam edeceğini duyurdu.

Özdil, "Endişeli mesajlara ortak cevap... Organik tarım yapmaya niyetim yok" dedi.

Fatih Portakal'ın istifa sonrasında İzmir Seferihisar'daki eşinin yanına gideceği ve hayatına organik tarım yaparak devam edeceği konuşuluyordu. Portakal da yaptığı açıklamada toprakla daha fazla iç içe olacağına ilişkin mesajlar vermişti.

YILMAZ ÖZDİL'İN "İZNE ÇIKIYORUM" YAZILARI

Habertürk yazarı Serdar Turgut, dünkü yazısında Fatih Portakal'ın istifasının arkasında farklı bri nden olma ihtimalinin takipçilerini korkuttuğunu, Yılmaz Özdil'in de bu nedenle kısa yazılarla izne çıktığını duyurduğunu ifade etmişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum