GÜNDEM

Ünlü profesör Çilingiroğlu, Habertürk yazarını topa tuttu!

Korona süresince sık sık ekranlara konuk olan Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu, Habertürk yazarı Kübra Par'ın 'deli, müptezel' çıkışına sert yanıt verdi. Çilingiroğlu mahkeme yolunu işaret etti.

Ünlü profesör Çilingiroğlu, Habertürk yazarını topa tuttu!

Habertürk yazarı Kübra Par dün kaleme aldığı yazısında ünlü profesöre çok sert tepki göstermiş  ve "Her fırsatta Türkiye’de görev yapan bilim insanlarımızı aşağılayan bu doktor müsveddesine ekranlarında bundan sonra da yer verecekler mi bakalım!" diyerek yazısını noktalamıştı. Par ayrıca Çilingiroğlu için 'müptezel ve şöhret budalası' yorumunda bulunmuştu.

Habertürk yazarının bu sözlerine Prof.Dr.Mehmet Çilingiroğlu'ndan yanıt geldi.

"SENİ KINIYORUM"

Çilingiroğlu, “Bir bilim insanına delimi diyorsun sen. Seni kınıyorum. Yasal gereğini de avukatlarımla sonuna kadar başlatıyorum. Senin gibiler medyada isim yapmak için doğru olmayan yalan şeyler yazarak pirim mesleğinde öne çıkmak isteyenlerdir.

"TERBİYESİZ"

Sayemde maske takıldı. Sen kimsin. Terbiyesiz. Ben sizlere tek kelimeyle Vatan haini diyorum. Okumadım bile haber dediğiniz müsvetteleri. Yayıncıymış. Yalancı demek daha doğru. Şöhrete ihtiyacım yok çünkü ABD de çok iyi bilinirim şöhretle değil yaptığım bilimle ama senin gibi kuş beyinliler anlayamaz. Aklın yok ama fikrin var, sen bana “deli” teşhisi koyacak ehliyete sahip değilsin ama ben bir hekim olarak sana bu teşhisi koyabilirim. İsmimi kullanarak meşhur olmaya çalışmanı da Psikolog meslektaşlarımın görüşlerine sunuyorum.

"İSİM YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN"

Kübra Par heralde adın belliki iyi bir yayıncı değilsin adını hiç duymadım . İsim yapmaya çalışıyorsun yalan haberlerle bana hakaretle. Avukatlarım Türkiye'nin en iyileri 12 tane. Pazartesi günü yüklü bir tazminat davası açıyoruz. Geliride bağışlıyorum!” ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum