GÜNDEM

Turgay Güler'den bomba CHP yazısı! Abdullah Gül partinin eş genel başkanı gibi

Akşam yazarı Turgay Güler, CHP’den önemli bir isim kendisine "Abdullah Gül’e ‘CHP’nin eş genel başkanı’ desek ne yalan olur ne de abartı" dediğini söyledi.

Turgay Güler'den bomba CHP yazısı! Abdullah Gül partinin eş genel başkanı gibi

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü yazısında CHP’den önemli bir isim kendisine Abdullah Gül'e ilişkin açıklamalarda bulunduğunu yazdı.

Güler bu ismin şunları aktardığını kaydetti:

"Abdullah Gül’e ‘CHP’nin eş genel başkanı’ desek ne yalan olur ne de abartı Kemal Kılıçdaroğlu maalesef CHP’yi Abdullah Gül’den aldığı talimatlarla yönetiyor."

İMAMOĞLU ve İHSANOĞLU GÜL'ÜN ÖNERİLERİYDİ

"Ekrem İmamoğlu’nu CHP’den İstanbul adayı yapan kişi bizzat Abdullah Gül’dür. Tıpkı Ekmeleddin İhsanoğlu’nda olduğu gibi."

İMAMOĞLU İLE CHP'NİN YOLLARI AYRILIYOR

"Kemal Bey geçtiğimiz günlerde Ekrem İmamoğlu’na ‘artık sen de Abdullah Gül’ün ismini dillendirmeye başla’ talimatı verdi. Ancak İmamoğlu usulünce reddedince araları bozuldu. Şimdilerde Gül de Kılıçdaroğlu da İmamoğlu konusunda ‘yanıldık, hata yaptık’ diyorlar. Bu arada artık CHP tabanı da İmamoğlu’na güvenmiyor, samimiyetsiz ve beceriksiz buluyor. Kemal Bey İBB’ye tam üç ayrı genel sekreter yardımcısı gönderdi ama İmamoğlu geri çevirdi. Kemal Bey öfkeden deliye döndü."

MERAL AKŞENER NASIL İKNA EDİLDİ?

Turgay Güler bu ismin kendisine  "Kemal Bey Abdullah Gül konusunda Meral Akşener’i nasıl ikna etti, merak içindeyiz. Şu sıralar kafa yorduğumuz en önemli konu bu" dediğini ifade ederek "Anladığım kadarıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’de kurduğu korku imparatorluğu yıkılmaya başlıyor. Önümüzdeki günlerde yukarıdaki iddiaları bizzat CHP’lilerden duymaya başlayacaksınız" uyarısında bulundu.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar