GÜNCEL

Tılsımlı kitap saçmalığına bir tepki de Şirin Sever'den: Tam komedi!

Tılsımlı kitap diyerek videolarda boy gösteren Tuğçe Işınsu'ya tepkiler bitmiyor. Konuyu gündemine alan isimlerden Posta gazetesi yazarı Şirin Sever, bu kitabı ve kitabın çok satanlar listesine girmesini ''tam bir komedi'' olarak nitelendirdi.

Tılsımlı kitap saçmalığına bir tepki de Şirin Sever'den: Tam komedi!

Tam bir komedi...

Ne eksik ne fazla...

Tılsımlı kitap saçmalığı... Tuğçe Işınsu'nun videoları ayrı bir saçmalık, kitabın tılsımlı olduğunu iddia etmesi ayrı bir saçmalık.

Ama en büyük saçmalık bu kitabın çok satanlar listesine girmesi...

Bu duruma dikkat çeken isimlerden biri de Posta yazarı Şirin Sever.

Şirin Sever, şu cümlelerle tılsımlı kitap saçmalığına tepki gösterdi:

Sosyal medyanın gündemi şu: Toplam 8 kitabı olan Tuğçe Işınsu, ‘Güç’ isimli bir kişisel kitabı çıkarıyor ve çektiği bir videoda bu kitabın tılsımlı olduğunu söylüyor. Sonuç: Kitap 11. baskıda! Kitapçı raflarında ve internet sitelerinde ‘çok satanlar’da. Üstelik kitap çok satsın diye tanıtım ve reklam yapmadığını söylüyor Tuğçe Hanım, “Kitabı uygulayıp sonuç alanlar, tavsiye edenler zirveye taşıdı” diyor.

Millet yazıyor ona, “Tuğçe Hanım kitabı sipariş verip eşimizle dönüşümlü okusak, enerji ve tılsımlar ikimize de ayrı ayrı geçer değil mi?” “Hayır, herkese tek kitap, yoksa tılsım bozulur!” diyor. Tam komedi! İnsanların umutsuzluğundan, çaresizliğinden faydanlanmak da bir dolandırıcılık değil mi? Peki bu kaçıncı? Nedir bizim bu dolandırıcılara olan sevdamız? Bir süre önce de Uğur Koşar vardı gündemde hatırlarsanız… ‘Allah De Ötesini Bırak’, ‘Bana Allah Yeter’, ‘Allah’a Koşun’ isimli dini kitaplarıyla kısa sürede çok satan yazarlar arasına girmiş, sonra karısı sayesinde ipliği pazara çıkmıştı..

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar