GÜNDEM

Tılsımlı kitap, yüz bin satılınca isyan etti: Yok artık Türkiye!

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, Tuğçe Işınsu'nun çıkardığı ve 'tılsımlı kitap' diye tanımladığı Güç adlı eserinin yüz binlerce satıldığını duyunca çıldırdı. Kitabın, 'halkı salak yerine koymak' olduğunu belirten Işık, 'yok artık Türkiye' diyerek isyan etti.

Tılsımlı kitap, yüz bin satılınca isyan etti: Yok artık Türkiye!

Tuğçe Işınsu'nun sosyal medyada 'Tılsımlı Kitap' diyerek reklamını yaptığı Güç adlı eser, bir anda gündem oldu. Sosyal medyada tartışılan bu konuda Işınsu, birçok tepki alsa da kitabın yüz binlerce satılmış olması 'hayret' dedirtti.

Posta gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık da bu konuyu ele aldı ve kitabın 'halkı salak yerine koymak'tan başka bir şey olmadığına parmak bastı.

Hem kitabın yazarına hem de satın alanlara tepki gösteren Işık, 'Yok artık Türkiye!' diyerek duygularımıza tercüman oldu.

İşte Candaş Tolga Işık'ın 'Tılsımlı Kitap' isyanı:

KERİZLERİN “GÜC”Ü ADINA GÜÇ SENDE ARTIK!

Tuğçe Işınsu isimli birinin, çıkardığı “Güç” isimli kitapla ilgili çektiği video dolaşıyor piyasada… Hanımefendi diyor ki “Bu kitap satın alanın enerjisine uyumlanır. Tılsımlı bir kitap. Başkasına verilemez. Yani bir evde kaç kişi varsa, o kadar alınacak.

Zaten çok ucuz internette 20 küsur lira mağazalarda 32 lira…” Tuğçe Hanım’ın bu yaptığının iki adı var. Birincisi, nitelikli dolandırıcılık; ikincisi ise karşısındaki salak yerine koymak. Hanımefendi yaptığının hangisi olduğunu kendi söylesin bize.

Ancak daha da vahim olan ne biliyor musunuz? Bu kitap şu ana kadar 11 baskı yapmış! Bu da şu demek 100 küsur bin kişi tarafından satın alınmış. Başka bir diyeceğim yok, bu ayıp sana yeter Türkiye!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar