GÜNDEM

Tele 1 tartışması son sürat

Tele 1'in finans kaynağına ilişkin tartışmada Yurt gazetesinin "Tele 1 Akın İpek'in desteğiyle kuruldu" iddiasına Merdan Yanardağ'dan cevap geldi. Yurt gazetesinin Finans Müdürü Bilal Başer de açıklamalar yaptı.

Tele 1 tartışması son sürat

Tele 1'in finans kaynağına ilişkin tartışma son sürat sürüyor. Son olarak Yurt gazetesi "Merdan Yanardağ'a cevabımızdır" diyerek yaptığı açıklamada Tele 1'in FETÖ firarisi ve Koza Holding eski yöneticisi Akın İpek'in desteğiyle kurulduğunu söyledi.

MERDAN YANARDAĞ'DAN CEVAP GELDİ

Merdan Yanardağ Yurt gazetesinin sahibi Durdu Özbolat'ı Twitter hesabından mentionlayarak bu iddialara cevap verdi. Yanardağ, "Yurt gazetesini batıran, çalışanlarının paralarını gasp eden D. Özbolat, şimdi de iktidarın muhbirliğe soyunmuş. Aklınca Akın İpek ve Fetö'ye bağlamaya kalkıyor. Biz onlarla savaştık ve hapis yattık muhbir bozuntusu yalancı. Göz kırptıkların bile inanmadı buna. Emek hırsızı Durdu Özpolat TELE 1'in kaynağını soruyor. Tele 1'den, sosyal medya videosu ve tweet serisi ile açıkladım 1- Akın İpek benim düşmanım bir FETÖ'cü.. 2- Barış TV satılmadı kapatıldı. 3- Özbolat şarlatanı bize borçlu, çalışanlarının parasının üzerine yatmaya kalkıyor" dedi.

YURT'UN FİNANS MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

Yurt gazetesinin Finans Müdürü Bilal Başer de Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Başer'in tweetleri, gazetenin resmi Twitter hesabı tarafından RT'lendi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum