GÜNDEM

Star ve Güneş'in akıbeti belli oldu! Bakın neler değişiyor!

Medya dünyası günlerdir Star gazetesinin kapatılacağı iddiasını konuşuyor. Star ve Güneş gazetelerinin akıbeti belli oldu. İki gazete de artık yayın hayatlarına internetten devam edecek.

Star ve Güneş'in akıbeti belli oldu! Bakın neler değişiyor!

Son dönemde ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşayan TürkMedya’da iki gazetenin kapısına kilit vurulduğu iddia edildi. 

Fakat Star ve Güneş gazetelerinin kapanması söz konusu değil. Alınan karara göre Star ve Güneş, artık yayın hayatına internetten devam edecek.

STAR EKİBİ YOLA DEVAM

Star gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak ve yazarların internetten devam edeceği öğrenildi. Yazarların anlık konularla ilgili de görüş ve yorumlar yapacağı belirtildi. Fakat geçiş sürecinde çeşitli ayrılıklar söz konusu olabilir.

GÜNEŞ VE GÖRÜŞ EKİ AKŞAM GAZETESİNE GEÇİYOR!

Akıbeti merak edilen bir diğer gazete olan Güneş gazetesi ise Akşam gazetesinin eki olarak devam edecek. Bunun yanısıra Star'ın Görüşler eki de Akşam gazetesine geçiyor. 

AKŞAM GAZETESİ GÜÇLENECEK

Akşam gazetesi haftasonu 47 sayfa olarak çıkarılacak. Akşam'ın, Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kartoğlu ile beraber yayın hayatına daha güçlü şekilde devam ettirilmesi hedefleniyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum