GÜNDEM

Sevilay Yılman, KHK mağdurları yazısına tepki gösterenlere sert çıktı: Parazit yapmayın

Dün kaleme aldığı KHK mağdurlarına ilişkin yazısının ardından gündeme gelen Habertürk Sevilay Yılman, KHK mağdurlarının mağduriyetlerini gölgeleyen FETÖ'cülere "parazit yapmayın" dedi.

Sevilay Yılman, KHK mağdurları yazısına tepki gösterenlere sert çıktı: Parazit yapmayın

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, dün kaleme aldığı yazısında KHK mağdurlarına ilişkin önemli ifadeler kullanmıştı. 

Bunu fırsat bilen bazu FETÖ sempatizanları Yılman'ı gaz vermekle suçladı. Yılman, bu durumu köşesinde şu sözlerle ifade etti:

"Sosyal medyada epeyce ses getiren KHK ile ilgili yazılarımın altına dümdüz; “Bizim hain bir yapı olduğumuz konusunda en çok bağıran bu kadındı! Alçaklığımızın deşifre olmasında bu kadının payı çok büyüktür!” diyemedikleri için kendileri de sanki mağdurmuş gibi bir görüntü verip; “Bu kadına sakın inanmayın! Vaktinde en çok gazı veren, ateşi körükleyen, acımasız olanlardandı bu kadın!” mealinde yorumlarla işi sulandırmaya, yazılarımın önünü kesmeye çalışıyorlar."

Bu yazıları onların arkasını toplamak ya da onları aklamak için yazmıyorum! diyen Yılman, FETÖ'cülerin asıl mağdur olanların mağduriyetini gölgelediğini dile getirdi.

"Tam aksine topuklayarak ülke dışına kaçan o alçakların vesilesi ile mağdur olmuş gariban insanlara sahip çıkıyorum. Onların hainliği nedeniyle masum insanlara yapılan haksızlığın giderilmesi adına adalet için mücadele veriyorum."

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar