GÜNDEM

Selçuk Tepeli ilk sınavını verdi! Ben kim miyim? Hiç kimse

Fatih Portakal'ın istifası sonrasında FOX Ana Haberin yeni ekran yüzü olan Selçuk Tepeli, dün akşam ilk sınavını verdi. Tepeli, bültenin başında samimi bir konuşmaya imza attı.

Selçuk Tepeli ilk sınavını verdi! Ben kim miyim? Hiç kimse

Fatih Portakal'ın istifası ile medya gündemine bomba gibi düşen FOX TV, Selçuk Tepeli'yi kadrosuna kattığını duyurmuştu. Dün akşam her iki ismin de bulunduğu bir canlı yayında ikili arasındaki bayrak değişimi tamamlandı.

FOX'un yeni yüzü Selçuk Tepeli, bültenin başında haberleri aktarmadan önce samimi bir konuşmaya imza attı. Tepeli "Sen kimsin?" sorusuna "Ben hiç kimseyim" cevabı verdi. FOX'un dün akşamki tabelası da (sosyal medyada kullanılan etiket) "hiç kimse" oldu.

İŞTE SELÇUK TEPELİ'NİN KONUŞMASI

"15 gündür FOX Ana Haber aşağı, FOX Ana Haber aşağı yukarı... Gündem bu. Alışkanlıkların değişmesi kolay değil, benim için de buradakiler için de öyle.

Onlar değişmediği zaman da yeni bir maceraya başlamak mümkün olmuyor. Tabi maceranın büyüğüne Fatih Portakal başlıyor. Çünkü o güzel bir şey yaptı, iyi bir şey başardı, bunu tamamladı. Dolayısıyla sevgi manasında bir serveti de tuttu elbette. Onun macerası hepimizin ilgisini çekiyor. Ama bir şeyi başarmak ve böyle bitirmek önemli. Ben çok vedaları merhabaları pek de bilmiyorum. Fakat burada bir miktar rahatlamamız lazım öyle anlıyorum. Ben de kendimi ifade edeyim, bir miktar sorulara cevap veririz.

FATİH PORTAKAL'IN YERİNİ DOLDURMAM MÜMKÜN DEĞİL

Benim Fatih Portakal'ın yerini doldurmama imkân yok. Niye diyeceksiniz. Çünkü ben çok kısa süre önce FOX Haberle ilgili gelişmeyi öğrendim. Bunu anneme söylediğimde önce "Fatih Portakal ne yapacak?" diye sordu... (Gülüyor)

NEDEN BEN?

Peki neden ben? Bunun basit bir cevabı var. Çünkü yakında oturuyorum. Benzin, mazot fiyatları, trafik malum. Ben de bu yatırımı çok önceden yapmıştım. Buralarda bir ev bakıp taşındığımda herkes merak etti. Elbette söylemedim: "Fatih Portakal bir gün elbette bırakacak." (Gülüyor) Dolasıyıyla akıllara ben gelmiş olabilirim bu sebepten ötürü.

BEN HİÇ KİMSEYİM

Bana sorarsanız "Sen kimsin?" diye. Ben hiç kimseyim. Neden? "Sen benim kim olduğumu biliyor musun?"culara karşı bu "hiç kimse". Biliyorsunuz bıktık bunlardan. Etrafta o kadar çok var ki.

Benim kim olduğumun hiç bir önemi yok. Buranın editörleri muhabirleri var. Çok iyi iş çıkarıyorlar. Benim onlara ne katabileceğime ilişkin şimdi pek fikrim yok. Göreceğiz. Onlar iyi iş çıkarmaya devam edecekler. Onların kim olduğu ve bir de sizin kim olduğunuz ve bunu asla unutmamanız önemli. Benim kim olduğumun o bakımdan önemi yok..."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum