GÜNDEM

FOX Ana Haberde bayrak değişimi böyle yapıldı

FOX TV'den istifa eden Fatih Portakal, dün akşam son kez Ana Habere katıldı. FOX Ana Haber'in yeni yüzü olan Selçuk Tepeli ve FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile yayına katılan Portakal, neden bıraktığını, neler düşündüğünü, Selçuk Tepeli ile ilgili fikirlerini canlı yayında anlattı. İşte detaylar...

FOX Ana Haberde bayrak değişimi böyle yapıldı

FOX TV'nin Ana Haber ekran yüzü artık resmen değişti. Kanaldan istifa eden Fatih Portakal, dün akşam son kez Ana Habere katıldı. FOX Ana Haber'in yeni yüzü olan Selçuk Tepeli ve FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile yayına katılan Portakal, neden bıraktığını, neler düşündüğünü, Selçuk Tepeli ile ilgili fikirlerini canlı yayında anlattı. Bir saatlik bültenin 30 dakikası haber aktarılırken, kalan 30 dakikasında iki isim arasında bayrak değişimi yaşandı. İşte detaylar...

PORTAKAL NEDEN BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Fatih Portakal neden istifa ettiğini "Herkes bir şeyler yazdı, bir şeyler söyledi. Kendi kendime dedim ki mutlu musun? Mutluyum. Ama daha mutlu olabilir miyim dedim. Bu sorunun cevabını İstanbul’da değil İzmir’de buldum..." sözleriyle açıkladı.

Portakal "3 yıl sabah haberlerinde 7 yıl ana haberde olmak üzere 10 yıl boyunca FOX Haber’de iyi işler yaptık. Doğan Şentürk önderliğinde tüm ekibe ve sizlere teşekkür ederim" diyerek tüm FOX Ana Haber ailesine teşekkürlerini iletti.

"BEN EFSANE DEĞİLİM"

"Efsane değilim. Herkes senaryo kurdu ama benim ne dediğim önemli. Ben mutluluğu İzmir'de buldum. Üzülenler oldu ama yeri doldurulmayan bir kişi yok. Ekip çok iyi zaten. Ben muhabirliği de ekran önünü de layıkıyla yaptım. Doğan Şentürk, çok uğraştı beni döndürmek için ama ben kafasının dikine giden insanım. Kendimi tekrar etmeye başlamıştım, bıktım artık. 3 aydır televizyon izlemiyordum şimdi baktım değişen bir şey yok. En yakın rakibinize fark atıyorsunuz, rekabet yok. Ekran samimi insan arıyor bu kadar samimiyetsizliğin içinde. Tarım da yapmayacağım, ben çiftçi değilim. Toprağın ritminde yaşamak istiyorum. Eşimle birlikte biz ata tohumu yapıyoruz."

"BEN ARTIK BU TOPA SMAÇ VURMAKTAN YORULDUM"

"Benim yüzümden insanlar zarar görmesin diye çok üzülüyordum. Doğan Şentürk, bu açıdan sorunları çok göğüsledi. Ben içe dönük bir adamım, çok konuşmam bir daha da konuşmayacağım. Temmuz ayında haber verdim Doğan Şentürk'e. O konuda biraz geç kaldım, özür diledim. Ben artık her topa smaç vurmakta yoruldum. Daha sakin mevsimlerin geçişini izlemek istiyorum. 'Korktu kaçtı', 'İktidar para verdi' diyorlar. Yok böyle bir şey." "İstanbul'da son kez Doğan Şentürk ile buluştuk. Hatta telefonda ayrılık kararının ardından karşılıklı ağladık."

O anların tamamı:

DUYGUSAL ANLAR

Fatih Portakal, ana haber bülteninin kapanışında duygusal bir konuşma da yaptı. Fatih Portakal'ın seyircilere son kez seslenirken gözyaşlarına hakim olamayışı ve sesinin çatallaşması dikkatlerden kaçmadı.

DOĞAN ŞENTÜRK: BİZE DÜŞEN BU ÇITAYI YÜKSELTMEK

FOX TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk de yaptığı konuşmada “Bize düşen görev Fatih’in getirdiği çıtayı yükseltmek" ifadelesini kullandı.

PORTAKAL İÇİN PASTA KESİLDİ

Ayrıca FOX’tan yönetici ve meslektaşları Fatih Portakal'ı uğurlamak için pasta kesti.

SELÇUK TEPELİ'DEN TEŞEKKÜR

FOX Ana Haberin yeni yüzü Selçuk Tepeli de canlı yayında kendisi için "Ben sizin samimiyetinizi algıladım. İçten pazarlıklı insanı anlıyorum ve sevmiyorum öyle tipleri. Ama sizden ben iyi bir enerji aldım. Haber merkezinde de büyük başarılara imza atacağınızı düşünüyorum. Çok da başarılı olacağınıza inanıyorum. Şanslısınız böyle insanlarla çalışıyorsunuz. Siz de temiz yüreğinizle iyi olduktan sonra bu bülten her zaman birinci gelir" sözlerini sarf eden Fatih Portakal'a Twitter hesabından teşekkür etti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar