GÜNDEM

ROK'tan Cüneyt Özdemir’e hem destek hem uyarı

Rasim Ozan Kütahyalı, Blu TV'nin yayından kaldırılan "Çıplak" krizinde hem Blu TV CEO'su Aydın Doğan Yalçındağ'ı ve gazeteci Cüneyt Özdemir'i eleştirdi. Küthayalı, Özdemir'e "kötü niyeti yok" diyerek de destek verdi.

ROK'tan Cüneyt Özdemir’e hem destek hem uyarı

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in dünkü Youtube yayınında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de bahsederek anlattığı BluTV'deki Çıplak dizisi bugün yayından kaldırıldı. Özdemir'in diziyi hedef gösterdiği iddia edilirken Cüneyt Özdemir, eleştirilere hedef gösterdi. "İhale bana kaldı" diyen Özdemir, "Yeni bir delilikle karşı karşıyayız. 6 ay önce Çıplak adında bir dizi çekiliyor. Blu tv yayınlıyor. Ben diziyi yeni izleyip şaşırıyor ve övüyorum. Aylardır Sansürcülüğünü eleştirdiğim RTÜK başkanına her zaman olduğu gibi espirili bir şekilde 'aman duymasın' deyip söyleniyorum. Dizi Blu Tv'den kaldırılıyor ve ihale bana kalıyor! Bu dizi Rtük yüzünden mi yoksa Rtük korkusundan mı kaldırıldı ne oldu bunu resmi açıklama olunca öğreniriz ama anlamadığım dayağı niye ben yiyorum? Rtük'ün sansür tavrını aylardır hemen her yayında eleştiren benim yahu..." dedi. Dizi ekibinden, Blu TV'den ve RTÜK'ten henüz bir açıklama gelmezken Rasim Ozan Kütahyalı'dan Cüneyt Özdemir’e hem destek hem uyarı geldi.

Blu TV'yi eleştiren Kütahyalı, diziyi kaldırmanın "kepazelik" olduğunu söyledi. Kütahyalı, doğrudan BluTV kurucusu ve Ceo'su olan Aydın Doğan'ın torunu Aydın Doğan Yalçındağ'a tepki gösterdi. Yalçındağ'ın fotoğrafını da paylaşan Kütahyalı, Cüneyt Özdemir'i de konuyu RTÜK'ün gündemine almasına sebebiyet verdiği için  "Cüneyt Özdemir’in kötü niyeti yok ama her yapımı delirmiş sosyal medyanın ve RTÜK Başkanı’nın gündemine getirmeye gerek yok" sözleriyle tepki gösterdi. İşte Kütahyalı'nın o paylaşımları:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar