GÜNDEM

'Çıplak' krizi!

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in dünkü yayında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den de bahsederek anlattığı BluTV'deki Çıplak dizisi bugün yayından kaldırıldı. Özdemir'in diziyi hedef gösterdiği iddia edilirken Cüneyt Özdemir'den açıklama geldi. Fakat dizi ekibinden, Blu TV'den ve RTÜK'ten henüz bir açıklama yapılmadı.

'Çıplak' krizi!

Gazeteci Cüneyt Özdemir, dünkü Youtube yayınında BLU TV'deki Çıplak dizisini gündeme taşıdı ve "Diziyi izleyince şaşırdım. Bu diziden bahsetsek mi bahsetmesek mi, dedik. Dizi kötü değil yanlış anlamayın. Dört dörtlük bir dizi çekmişler. Gayet de iyi. iPhone ile çekilmiş. Fakat Ebubekir Bey bunu iyi ki seyretmemiş, dedim. Bunu seyretse kılıcını çeker..." ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR'İN PAYLAŞIMI

Daha sonra Özdemir, dizinin cesur sahnelerinden bahsederek, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin'i etiketlediği bir paylaşımda bulundu. Özdemir, paylaşımda "Aman RTÜK Başkanı @ebekirsahin bey ve sansür kılıcı görmesin!" yorumununda bulundu.

DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI

Özdemir'in paylaşımının ardından BluTV kullanıcıları platform kataloğunda diziye ulaşamadı. Konu haberlerde "Blu TV diziyi kaldırdı", "RTÜK, Çıplak dizisini kaldırdı" şeklinde yer aldı. 

ÖZDEMİR'İN EBUBEKİR ŞAHİN'E YÖNELİK İFADELERİ

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in RTÜK'ün sansür uygulamalarını Ebubekir Şahin'e yönelik esprilerle eleştirdiği biliniyor. "Ebubekir Şahin'in kılıcı" ifadesini de daha önceki sansür uygulamalarını eleştirmek için ilk olarak Cüneyt Özdemir tarafından kullanmıştı. Şahin de bu eleştiriye aynı minvalde cevap vermişti. 

RTÜK'TEN VE BLU TV'DEN AÇIKLAMA YOK

Konuyla ilgili olarak RTÜK'ten ve BluTV tarafından ya da dizi ekibinden henüz bir açıklama yapılmadı.

CÜNEYT ÖZDEMİR HEDEF ALINDI

Olayın ardından sosyal medyada gazeteci Cüneyt Özdemir'e tepki tweetleri atıldı. Özdemir'in diziyi hedef gösterdiği ve yayından kaldırılması için RTÜK'ü etiketlediği iddia edildi.

Özdemir, bu iddialara tepki gösterdi. İşte Cüneyt Özdemir'in açıklamaları:

"DİZİ YAYINDAN KALDIRILIYOR, İHALE BANA KALIYOR"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar