POLEMİK

Nedim Şener'den Bülent Arınç'a "damat" göndermesi!

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a yine damadı üzerinden yüklendi. Habertürk'teki tartışmaya atıfta bulunan Şener, Arınç'a seslenerek "Yani, beni desteklemekle doğru bir şey yaptınız Sayın Arınç, damadınızı desteklemeniz ise yanlış” ifadelerini kullandı.

Bülent Arınç'ın "KHK faciadır" açıklamasının ardından başyana Nedim Şener - Bülent Arınç polemiği devam ediyor.

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü köşesinde yine Arınç'a yüklenerek "Damadınızı desteklemeniz yanlış" dedi. 

İşte Nedim Şener'in Arınç'a damat göndermesinde bulunduğu yazısı:

Geçen hafta perşembe akşamı Habertürk’te katıldığım tartışma programında, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç telefonla bağlandığında bunu hatırladım. Çünkü, Bülent Arınç, damadı Ekrem Yeter’in FETÖ üyeliğinden beraati ile ilgili sözlerime kızmıştı.

Damadıyla gurur duyduğunu söyledikten sonra, “Ben tutuklandığında Nedim Şener’i desteklemiştim ama görüyorum ki yanılmışım….” dedi. O yayında söylemedim ama şimdi o sitemine cevap vereyim: “Sayın Arınç, Ben, FETÖ örgütüne hiç sempati duymadım, hiçbir toplantısına gitmedim, ama damadınız bunları yaptı.

Benim evimde FETÖ elebaşı Gülen’in kitapları yoktu sizin damadınızın var. Ben, Bank Asya’da hiç hesap açmadım, FETÖ elebaşının çağrısı üzerine para yatırmadım. Ama damadınız yaptı. Ben FETÖ’nün hiçbir derneğine üye olmadım, başkanlığını yapmadım ama damadınız yaptı.

Benim, hiçbir FETÖ’cü üst düzey kişiyle FETÖ üst düzey yöneticileriyle 766 kez telefon görüşmesi yaptığıma dair kaydım yok, ama damadınızın var. Yani, ben hiç aldanmadım hiç kimseyi aldatmadım. Ben kimseye yalan söylemedim. Benim arkamda bir zaman FETÖ’cüler, diğer zaman siyasetçi kayınpederim olmadı.

Sahip olduğum tek şey masumiyetimdi. Yani, beni desteklemekle doğru bir şey yaptınız Sayın Arınç, damadınızı desteklemeniz ise yanlış.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar