GÜNDEM

Nedim Şener saydırdı: Besleme medya!

Gazeteci Nedim Şener, Halk TV ve T24'e, köşe yazısına attıkları başlıklar nedeniyle sert çıktı.

Nedim Şener saydırdı: Besleme medya!

Hürriyet yazarı Nedim Şener, dünkü köşe yazısında "Hem ünlü, hem zengin, hem haksız, hem Kardashian" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Şener, yazısında yurt dışındaki Ermeni lobisine, Ermeni kökenli Amerikalı Kim Kardashian'ın bu lobiye katkısına, Azerbaycan-Ermenistan savaşında sergiledikleri tutuma değindi. Şener, buradan hareketle Türkiye'deki ünlüleri eleştirerek "Sayısı ve adı belli istisnaları hariç tutuyorum ama yurtiçinde ve dışında yaşayan yazar, çizer, oyuncu, şarkıcı takımını toplasan Kardashian’ın tırnağı etmiyorlar" dedi.

Fakat Halk TV ve T24, Şener'in köşe yazısını, bu noktadna değil, Kim Kardashian'ı eleştirdiği açıdan ele aldı ve "Kim Kardashian başkaları tarafından yönlendiriliyor", "Kim Kardashian tweet’leri kendisi paylaşıyor ama başkaları tarafından yönlendirildiği belli" başlıklarla haberleştirdi.

Gazeteci Nedim Şener, haberlere tepki gösterdi. Twitter hesabındna haberleri paylaşarak "Evet Kardashian Ermeni diasporası ve lobileri tarafından yönlendiriliyor Peki bu yazıdan bu başlığı çıkaran @halktvcomtr
kim tarafından yönlendiriliyor acaba???", "Besleme basın böyle oluyor demek ki.. Azerbaycan veya terörist PKK’nın saldırıları karşında suskun kalan “ünlülerle” ilgili yazının içinden yalnızca bu başlığı çıkarmak ancak özel beslenen editörlerin işi olabilir" ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar