GÜNDEM

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Büyük bir sürpriz olabilir!

2023'te yapılacak seçimler öncesi muhalefetin adayının kim olacağına ilişkin kulisler de ağırlık kazanmaya başladı. Kulislerde iki isim öne çıkıyor fakat sürpriz ihtimali de söz konusu.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Büyük bir sürpriz olabilir!

Erken seçim gündemi bir kenarda dururken şimdi de muhalefetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına hamgi adayla çıkacağı konuşuluyor.

Bir önceki seçimde olduğunu gibi Millet İttifakı bileşenlerinin farklı görüşleri bulunsa da Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimleri de ağırlık kazanmaya başladı. 

SÜRPRİZ İSİM KİM?

Önce İletişimci Prof. Dr. Nuran Yıldız, Süper Haber'deki köşesinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin kulislerde ağırlık kazandığını yazdı. Fakat daha önemli olan detay ise sürpriz bir ismin de kulislerde konuşulmasıydı. 

Ardından da bugün Hürriyet'teki köşesinde Abdulkadir Selvi, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin giderek güçlendiğini belirtti. Aynı şekilde Selvi de sürpriz ve siyaset dışı bir ismin olabileceğini de yazdı. 

Fakat her iki isim de sürpriz adayın kim olduğuna ilişkin bir bilgi paylaşmadı. 

Tüm bunların yanında adaylık konusunda asıl belirleyici olan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Akşener'in tutumu olacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum