POLEMİK

Melih Altınok'tan Cüneyt Ödemir'e yanıt geldi

Sabah yazarı Melih Altınok, kendisini ve Murat Çiçek'i anarak "amigolar, propaganda adamları, getir götürcü adamlar" ifadelerini kullanan Cüneyt Özdemir'e bugünkü köşesinden yanıt verdi. Altınok, Özdemir'in kendisine cevap veren Murat Çiçek'i YouTube'a şikâyet ettiğini söyledi.

Melih Altınok'tan Cüneyt Ödemir'e yanıt geldi

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş'ın Washington Post gazetesinde yayınlanan yazısından yola çıkarak medya dünyasına ve gazetecilere elştirilerde bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir; Aslı Aydıntaşbaş, Cansu Çamlıbel, Murat Yetkin gibi isimlerin gerçek gazeteciler olduğunu söylemiş, "Ak Parti kaliteli gazetecilerle ilişkiyi kopartmış durumda" demişti.

Özdemir; Murat Çiçek, Melih Altınok isimlerini vererek "amigolar, propaganda adamları, getir götürcü adamlar" ifadelerini kullanmıştı.

MELİH ALTINOK'TAN CEVAP GELDİ

Sabah gazetesi yazarı Melih Altınok, bugünkü köşesinde kaleme aldığı yazısında Özdemir'e yanıt verdi. Altınok, Özdemir'e "kullanışlı,fahri RTÜK müfettişi" derken; Özdemir'in kendisine cevap veren Murat Çiçek'i YouTube'a şikâyet ettiğini ve 90 gün süreyle canlı yayın yapmamasına yayın yasağı getirttiğini, kararın Murat Çiçek'e tebliğ edildiğini söyledi.

Melih Altınok, şunları kaydetti:

"Ben kimmişim de milyonlarca takipçisi olan Cüneyt kimmiş... Ben ve Murat Çiçek gibi gazeteciler falan anca getir götürüne bakarmışız... Ama buna rağmen Cumhurbaşkanı'nın uçağına çağrılıyormuşuz... Mesela ABD seyahatine o değil Murat götürülmüş... Olacak iş miymiş? İlla Murat götürülecekse bari "Türkiye'nin çıkarlarını savunan Murat Yetkin gibi gazeteciler" tercih edilmeliymiş... Hatta arzu edilirse Cüneyt bile seve seve yapabilirmiş... Yeter ki İngilizce de bilen Fahrettin Altun ile İbrahim Kalın kendisine bir kulak versinmiş... AK Parti'nin medya sorumlusu Mahir Ünal Bey'e selamlarmış... Ama önce benim ve birkaç gazetecinin daha medyadan kovulması şartmış. Yanlış anlaşılmasınmış... Kendisi için bir şey istiyorsa namertmiş. Medyada reformu da zaten AK Parti'nin iyiliği için talep ediyormuş."

...

BİR "R" BİR "T" BİR "Ü" BİR "K" BİR CÜNEYT

"Evet, mesele Cüneyt Özdemir'in RTÜK müfettişliğine soyunmasıydı. Ama gördüğünüz üzere işi buralara getiren ben değil Özdemir'in kendisi. Espri, eleştiri karşısında yine sinirlerine hakim olamayıp rakibini iktidara şikayet etmesi.
Dün de 24 TV Günün Manşeti'nde Özdemir'in hakaretlerine cevap Murat Çiçek'in sesini kısmış! Murat'ı YouTube'a şikâyet edip 90 gün süreyle canlı yayın yapmamasına yayın yasağı getirtmiş. Yasak resmen Çiçek'e ve kanalına tebliğ edilmiş!

Rakiplerle mücadeleye yeni bir soluk getirdin adamım! Arkasından salladığın adam yüzüne karşı seni muhatap alıp cevap verince sansür talep ediyorsun. Şimdi git istediğin kadar hakaret et, adın tescillendi bir kere.
Sen artık fahri RTÜK müfettişisin Cüneyt."

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar