POLEMİK

Kemal Öztürk'ün sözleri ortalığı karıştırdı! Fatih Portakal da mevzuya girdi

Gazeteci Kemal Öztürk'ün açıklamaları sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Öztürk, danışmanlık yıllarındaki bugünün muhaliflerini anlattı ama isim vermedi. Bu gelişme sonrası herkes o isimleri merak etti. Hatta Fox Tv sunucusu Fatih Portakal da mevzuya dahil olanlardan...

Kemal Öztürk'ün sözleri ortalığı karıştırdı! Fatih Portakal da mevzuya girdi

Gazeteci Kemal Öztürk'ün danışmanlık yıllarına ilişkin yaptığı açıklamalar olay oldu.Öztürk'ün bugün aktif ve muhalif olduğunu söylediği isimler için yaptığı "O zamanlar gazete yönetiyorlardı ben istemeden ertesi günün gazete manşetini bana gönderip 'uygun mudur' diye soruyordu ve öyle yayınlıyordu" sözlerine Fox Tv sunucusu Fatih Portakal tepki gösterdi.

Portakal, "Bu sözü ortaya atıp da susmak, ahlaki değil. Çok insanı da zan altında bırakır. Kim onlar açıklaması gerekir." dedi .

İsimler üzerinden meseleyi tartışmanın asıl konunun görülmesine engel olduğunu belirten Öztürk'ün Portakal'a cevabı şu oldu:

İsimler üzerinden meseleyi tartışmak, asıl konuyu görmenize engel olur. Konumuz meslek ahlakı, gazetecilik etiği ve siyaset medya ilişkisi. Yani bugün suçlanan gazetecilerin yaptığını, eskiden başkası yapıyordu. Değişen isimler sadece. Ahlaki olan her zaman dik durabilmektir.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar