GÜNDEM

Kemal Öztürk ısrarla isim isteyen Fatih Altaylı'ya cevap verdi

Gazeteci Kemal Öztürk, sosyal medya hesabı üzerinden Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya cevap verdi. Öztürk, yeni bir medya anlayışına ihtiyaç olduğunu ve yıllardır özeleştiri yaptığını ifade etti.

Kemal Öztürk ısrarla isim isteyen Fatih Altaylı'ya cevap verdi

Gazeteci Kemal Öztürk'ün danışmanlık yıllarına ilişkin yaptığı açıklama sonrası başlayan 'isim' tartışmaları' gündemdeki yerini koruyor. Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında da Kemal Öztürk'e seslenmiş üstü kapalı geçtiği isimleri açıklaması gerektiğini belirtmişti.

Altaylı, "Öztürk’ün bugün yaptığı eleştirileri, bir anlamda özeleştiri olarak da görüyorum. Bir daha aynı makamlara gelirse aynısını yapar mı bilemem ama en azından yaptığının doğru olmadığını artık anladığına inanmak istiyorum. Ve yine de o isim ya da isimlere ihtiyaç var. " demişti. Altaylı'nın bu açıklamalarına Kemal Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Öztürk, 'Fatih bey'e cevaben' diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü:

Siz de, ben de, bütün yönetici meslaktaşlarımız da bu mesleğin içine düştüğü kötü durumun nedenlerini biliyor. Şimdi yeni bir medya anlayışına ihtiyaç var diyorum. Özeleştiri de yapıyorum yıllardır. Üzgünüm kimse kendi hatasını görme cesaretine sahip değil.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar