POLEMİK

İrfan Değirmenci, Ahmet Hakan'ı mı sorumlu tutuyor?

Kanal D'den kovulan İrfan Değirmenci, isim vermeden Kanal D Haber Daire Başkanı Ahmet Hakan'a gönderme yaptı. Melin Altınok'u da unutmadı!...

İrfan Değirmenci, Ahmet Hakan'ı mı sorumlu tutuyor?

İrfan Değirmenci, reştingi düşük olduğu için kovulduğu iddialarına sosyal medya hesabı üzerinden cevap verirken, Kanal D Haber Dairesi Başkanı ve Ana Haber Sunucusu Ahmet Hakan'a fena gönderme yaptı...

İsim vermeden Ahmet Hakan'a gönderme yapan İrfan Değirmenci, yine isim vermeden Sabah yazarı ve ATV "Son Durak" sunucusu Melih Altınok'a da reytingler üzerinden gönderme yaptı.

BENİM PROGRAMIM KANAL D ANA HABER'DEN FAZLA İZLENİYORDU!

Kendi yaptığı programın yayınlandığı saatte her 100 kişiden 12'sine ulaştığını belirten Değirmenci, Ahmet Hakan'ın Kanal D Ana Haber ve Melih Altınok'un Son Durak'ının ise her 100 kişiden ancak 8'ine ulaşabildiklerini anlattı. Böylece Ahmet Hakan'a, "Benim programım seninkinden çok fazla izleniyordu" mesajı gönderdi.

MELİH ALTINOK NE DEMİŞTİ?

Melih Altınok dün, "Geçen yıl ATV'de Kahvaltı Haberleri'ni sunarken rakibim olan Değirmenci'nin reytinglerinin kötü gittiğini biliyordum. (...) Hatta geçen yıl medya kulislerinde programına son verileceği ciddi ciddi konuşuluyordu." demişti.

SON PROGRAMIN REYTİNGLERİYLE CEVAP VERDİ!

Son yaptığı yayının reytinglerini paylaşan İrfan Değirmenci, "Reyting başarısı, saat diliminizde izleyici pastasından aldığınız paydır. Biz yayındayken rakiplerimiz reklam arası vermekten korkardı" dedi. 

12, 8'DEN BÜYÜKTÜR

"Tv'de yaptığımız son yayın, 100 kişiden 12'sine ulaşmış. ATV'de Son Durak 8'ine, Kanal D Ana Haber 8'ine ulaşmış misal 12, 8'den büyüktür!" mesajının altına o güne ait reyting tablosundan kendi programıyla birlikte Kanal D Ana Haber ve Son Durak'ın reytinglerini paylaştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar