GÜNDEM

İmamoğlu'nun kuracağı TV ile ilgili yeni gelişme! Cavit Çağlar vazgeçti: Olay TV'yi satmadım

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cavit Çağlar'a ait Olay TV'yi yakın bir iş adamına satın aldırdığı ve kendi medyasını kurmaya başladığı iddia edilmişti. Cavit Çağlar "Evet sattım" diyerek doğrulasa resmen açıklanmadı. Çağlar şimdi de "Satmadım, Olay TV'ye yatırımı ben yapıyorum" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun kuracağı TV ile ilgili yeni gelişme! Cavit Çağlar vazgeçti: Olay TV'yi satmadım

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun OLAY TV'yi kendisine yakın bir iş adamına aldırdığı ve kendi medyasını kurmaya başladığı iddialarının ardından OLAY TV'nin sahibi Cavit Çağlar, "Evet sattım" diyerek haberi doğrulamış fakat resmi açıklama bir türlü yapılmamıştı. Çağlar, şimdi Nevşin Mengü, Duygu Demirdağ, Özlem Akarsu Çelik’i kadrosuna katan Olay TV'yi satmadığını tüm yatırımı kendisinin yaptığını açıkladı. 

SATMADIM, YATIRIMI BEN YAPTIM

Gazeteci İsmet Berkan'a konuşan Cavit Çağlar, "Sattım dedim ama satmadım. Olay TV bende, ben yapıyorum yatırımı. Biliyorsunuz Nuri Çolakoğlu’nu, zamanında NTV’yi de o kurmuştu, şimdi de ondan rica ettim, Olay TV’de bana danışmanlık yapıyor, çok iyi bir ekip kuruluyor" dedi.

"SATTIM, HERKESİN PARASINI ÖDEDİM" DEMİŞTİ

Cavit Çağlar daha önce yaptığı açıklamada da Olay TV'yi bundan bir süre önce sattığını, Olay TV'de çalışanların kıdem tazminatlarının ve bütün diğer özlük haklarının ödendiğini, Bursa'da yayınlanan Olay adlı gazetenin ise hâlâ kendisine ait olduğunu duyurmuştu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar