GÜNDEM

Bomba iddia: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu televizyon kuruyor

Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin ve Gazeteci Hadi Özışık'tan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, televizyon kurduğuna dair açıklama geldi.

Bomba iddia: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu televizyon kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, televizyon kuracağına dair iddialar konuşulmaya devam ediyor.

Takvim Gazetesi yazarı Zafer Şahin ise twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, televizyon kurduğunu ifade ederek paylaşımına şu satırları ekledi "Geçen hafta da Ankara’da ofis açmıştı. Biz, 'İmamoğlu’num aklında İstanbul yok' deyince köpürenler. Bu gelişmeler size ne anlatıyor? İstanbul 5 yılda 25 yıl geriye gidecek. Geçmiş olsun!"

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Gazeteci Hadi Özışık da youtube kanalında yaptığı yayında Cavit Çağlar'a ait olan Olay TV'nin, Trabzon'lu İş İnsanı Hüseyin Kalkan'a satıldığını ve Kalkan'ın, İmamoğlu'nun çok yakın arkadaşı olduğuna dair iddiaların olduğunu ifade etti.

İddiaların doğrulandığını belirten Özışık, "Nuri Çolakoğlu, İmamoğlu'nun, danışmanı ve aynı zamanda bu televizyonun da danışmanlığını yapacakmış."

"İmamoğlu, kendi medyasını oluşturuyor"

Özışık, Kanal D'nin eski Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar'ın, Olay TV'nin başına geçeceğine dair iddiaları dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti " Bu da demek oluyor ki İmamoğlu, kendi medyasını oluşturuyor. O medyanın bir parçası da Olay TV olacak. Kesin bu kulaktan dolma değil."

Özışık, İmamoğlu'nun, televizyon kanalının gizli sahipleri arasında olacağının da geniş çevreler tarafından gündeme getirildiğini sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar