MEDYA KÖŞESİ

Hilal Kaplan'dan dikkat çeken çıkış! Galatasaray'a bu kötülüğü yapmayın!

Sabah yazarı Hilal Kaplan bugün kaleme aldığı yazısında Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir'in Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı ziyareti üzerinden Galatasaray'a yüklenenlere tepki gösterdi.

Hilal Kaplan'dan dikkat çeken çıkış! Galatasaray'a bu kötülüğü yapmayın!

Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı ziyaret etmiş. Ziyaret sonrası bazı kesimlerden hem vakfa hem de Elmas'a tepki geldi. Sabah yazarı Hilal Kaplan da Galatasaray'a yapılan eleştirilere yanıt verdi. Kaplan, "Elmas'ın Anadolulu bir vakfın yöneticisi ile el sıkışmasından fırtına koparanlar, en büyük kötülüğü Galatasaray'a yapıyorlar." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Kendimi bildim bileli Galatasaraylıyımdır. Her ne kadar ilk gençlik yıllarımdan sonra futbolu takip etmesem de bu aidiyet hissi olduğu yerde durur. Hatta 21 yıl önce UEFA Kupası'nı kazandığımız gece ailecek arabaya doluşup sokaklardaki kutlamalara katılışımı ve o coşkuyu dün gibi hatırlarım.
Ne var ki Anadolu'dan milyonlarca taraftarı olan Galatasaray'ı bir yandan da hep kökü başka yerlerde olan gruplarla anma gayretinde olanlar çıkmıştır. Fakat bunların hiçbirine kulak asmadan, benim gibi Galatasaray'ı seven ve destekleyen milyonlar var. O yüzden son günlerde yaşanan bir hadiseden oldukça müteessir oldum ve yazma ihtiyacı duydum.
Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı ziyaret etmiş. Sadece bu ziyaret...

Yazının devamını okumak için tıklayın...

Yorumlar