GÜNDEM

Gürkan Hacır: Programın kaldırılmasının ardından Kılıçdaroğlu aradı

Halk TV'de yayından kaldırılan Şimdiki Zaman Siyaset programının moderatörü Gürkan Hacır, programın yayından kaldırılmasına ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geçmiş olsun telefonu aldığını söyledi.

Gürkan Hacır: Programın kaldırılmasının ardından Kılıçdaroğlu aradı

Halk TV, Gürkan Hacır'ın sunumu; Elfin Tataroğlu, Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz ve Erol Mütercimler'in katkılarıyla ekrana gelen 'Şimdiki Zaman Siyaset' programının yayından kaldırıldığını duyurdu. CHP'deki taciz ve tecavüzler gündemdeyken ve bu konuyu gündemde tutan isimlerden biri olan gazeteci Barış Yarkadaş'ın da ilgili programda konuk olmasından dolayı karar tartışma yarattı.

Kanal, kararı moderatör Gürkan Hacır'ı arayarak iletmiş, Hacır, programın kaldırılma kararını bu telefonla öğrendiğini söylemişti.

Hacır, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kendisini aradığını ve geçmiş olsun dediğini söyledi. Gürkan Hacır, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Halk TV de yayınlanan Şimdiki Zaman Siyaset adlı programımızın kanal yönetimi tarafından kaldırıldığını öğrenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu az önce beni telefonla aradı. Sayın Kılıçdaroğlu geçmiş olsun dileklerini iletmesinin ardından “Türkiye’nin en çok izlenen haber tartışma programının yayından kaldırılmasına bir anlam veremedim” diyerek üzüntülerini dile getirdi. Kılıçdaroğlu “Sizi başka mecralarda izleyebilmeyi umuyorum” dedikten sonra ekip arkadaşlarıma ve izleyicilerimize selamlarını iletti. Biz de Sayın Kılıçdaroğlu’nun basın özgürlüğü konusundaki bu hassasiyetine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle gün boyu mesaj telefon ve iletileriyle desteklerini esirgemeyen sevgili izleyicilerimize de sonsuz minnetlerimi sunuyorum.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar