GÜNDEM

Fuat Uğur: İmamoğlu'nun neden suç duyurusunda bulunduğunu anladım

Türkiye yazarı Fuat Uğur, bugünkü köşesinde "İmamoğlu hakkımdaki suç duyurusunda fenersiz yakalandı" başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Fuat Uğur: İmamoğlu'nun neden suç duyurusunda bulunduğunu anladım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur için "Kılıçdaroğlu kendisine “Çakıcı’ya sataş” diyenlerin tehlikeli niyetini biliyor mudur?" başlıklı yazısı nedeniyle suç duyurusunda bulunmuştu. Konuyu bugünkü köşesine taşıyan Uğur, "İmamoğlu’na suikast haberinin ve İmamoğlu’nun benim hakkımda suç duyurusunda bulunmasının asıl sebebini fark ettim" diyerek, şunları kaydetti:

Ancak asıl amaç ve niyet, suç duyurusunun bir yerinde kabak gibi sırıtıyor karşımızda. Şöyle deniliyor avukatın başvurusunda: “Köşe yazısında müvekkilim Ekrem İmamoğlu düşman olarak gösterilmiş ve müvekkilin düşman gibi muamele görmesi gerektiği yönünde kamuoyuna bir nevi çağrı yapılmıştır. Aradan yalnızca kısa bir süre geçtikten sonra müvekkil hakkında suikast hazırlığı yapıldığı emniyet müdürlüğü tarafından açıklanmıştır. Şüphelinin bu durumdan bilgisinin olup olmadığı acilen sorulmalıdır.”

Haaa, söylesene be arkadaşım karın ağrının sebebini. Asıl amacını sona saklamış. Demek ki muhterem benim yazımı okuduktan ve hızlı bir beyin yellenmesi estirdikten sonra bula bula bu uyduruk senaryoyu, “Ekrem İmamoğlu’na suikast planı” başlığıyla devreye sokmuş. Ama tabii suç duyurusunda bile yalan söylüyor. Biliyorsunuz hem İçişleri Bakanı hem de Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yalanlandı bu İmamoğlu’na suikast senaryosu. Yalan gerçekten ağızlarına yuva yapmış. “Fuat Uğur’un yazısından sonra bana suikast yapılacağı haberi çıktı.” yalanını utanmadan söyleyebiliyorlar bir önceki yalanlarını unutarak. Hem Halk tv’de bu “Suikast senaryosu”yla ilgili bir aylık bir süreçten bahsediyor, sonra da benim yazımın yayınlanmasının ardından iki gün içinde bunlar olmuş gibi kuyruklu yalana, haince bir iftiraya sarılıyor. Ayıp diyeceğim, ama karşımda ayıp nedir bilen biri yok.

Yazının tamamı için tıklayınız

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar