GÜNDEM

Fatih Selek'ten Kemal Öztürk itirafı yorumu: Dehşet verici, çok ibretlik!..

Gazeteci Kemal Öztürk'ün, hafta sonu basın danışmanlığı yıllarına ilişkin yaptığı açıklamalar gündemi salladı. Türkiye yazarı Fatih Selek de Öztürk'ün bugünün muhaliflerine ilişkin yaptığı o açıklamaları köşesine taşıdı 'dehşet verici, ibretlik' yorumunda bulundu.

Fatih Selek'ten Kemal Öztürk itirafı yorumu: Dehşet verici, çok ibretlik!..

Önce Ertuğrul Özkök ardından Kemal Öztürk...Art arda yapılan açıklamalar bomba gibi düştü gündeme ve uzun sürede konuşulacağa benziyor.

Kemal Öztürk hafta sonu Çağlar Cilara'nın konuğu oldu ve  danışmanlık yıllarındaki bugün muhaliflerini anlattı ama isim vermedi. Türkiye yazarı Fatih Selek de bu açıklamaları köşesine taşıdı ve "Ertuğrul Özkök daha önce kısmen eteğindeki taşı döktü.Özkök’ün söyledikleri ne derece etki eder bilemem ama Kemal Öztürk’ün itirafı dehşet verici, çok ibretlik!.."yorumunda bulundu.

Var mı maval okuyacak?
 
İlk rest Ertuğrul Özkök'ten geldi. Hürriyet'in eski yayın yönetmeni "Manşet suçlarını yarıştırmaya başlarsak bu ülkede bir tane gazeteci kalmaz. Amiral gemisinden baktığın zaman herkesi görüyorsun meslekte. Kimse ben dürüstüm demesin. Bana kimse maval okumasın. Hiçbirimiz masum değiliz. Bu meslek en büyük günahlarını 2010'dan sonra işledi. Onun için kimse bana namusluluk, dürüstlük taslamasın. Sicilleri kafamda yazılı" dedi.

İkinci resti Kemal Öztürk çekti. AA'nın eski genel müdürü "Bugün çok bağımsız ve özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, ben Başbakan Danışmanıyken, talep etmeden ertesi günün manşetini gönderip ‘uygun mu?’ diye soruyor öyle yayınlıyordu. Bugün aktifler ve muhalifler. Bir etik sorunumuz var. Yüksek perdeden etik mesajlar verenlerin şeceresini iyi biliyorum. Bana maval okumasınlar" dedi.
Ertuğrul Özkök daha önce kısmen eteğindeki taşı döktü. Özellikle Çölaşan hakkında.
Özkök’ün söyledikleri ne derece etki eder bilemem ama Kemal Öztürk’ün itirafı dehşet verici, çok ibretlik!..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar