GÜNDEM

Ercan Taner ile karşılıklı, telefon numaraları ifşa edildi! Ersin Düzen'den Fatih Altaylı'ya tepki geldi: Yeter artık!

Fatih Altaylı, Ercan Taner ve Ersin Düzen hakkında iddialarda bulundu. İki isimden Altaylı'ya tepki geldi. Altaylı'nın Ercan Taner ile yaşadığı tartışma sonunda her iki isim de birbirlerinin telefon numaralarını ifşa etti. Ersin Düzen ise Altaylı'ya "Yeter artık!" diyerek tepki gösterdi: "İftiralarını ispatlarsan bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek! Peki ya ispatlamazsan sen ne yapacaksın?"

Ercan Taner ile karşılıklı, telefon numaraları ifşa edildi! Ersin Düzen'den Fatih Altaylı'ya tepki geldi: Yeter artık!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV'de açıklamalarını sürdürürken gazeteci Fatih altaylı da Bloomberg'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Altaylı, Ercan Taner ve Ersin Düzen hakkında iddialarda bulundu. Altaylı, canlı yayında Ersin Düzen ile alakalı, "Ersin Düzen, ayda 400 bin TL TRT'den, 100 bin TL de TFF'den alıyor. Rıdvan Dilmen'in söylediklerinin yüzde 95'i doğrudur. Yüzde 5'ini de ben bilmiyorumdur. Rıdvan Dilmen'in bastığı yerden ses geldi. Rıdvan Dilmen, arı kovanına çomak soktu. Söylediklerinin altına imza atarım" açıklamalarında bulundu.

ERSİN DÜZEN'DEN CEVAP GELDİ

Ersin Düzen ise TRT Spor'da yayınlanan Stadyum programı sırasında Altaylı'ya cevap verdi.

Düzen, Altay'lı iddiasını ispatlamaya davet ederek, "Fatih Altaylı benim için ayda TRT'den 400 bin TL, TFF'den 100 bin TL maaş alıyor diye iftira attı. Yeter artık! İspatla, bir daha ekranlar benim yüzümü görmeyecek. Eğer ispatlayamazsan sen ne yapacaksın?" dedi.

"SÜREKLİ İNSANLAR BİRBİRİNE İFTİRA ATIYOR"

Açıklamalarının kariyerinin noktalamasına neden olabileceğini vurgulayan Ersin Düzen, "Ben namusumla, lekem olmadan yaşadım bu ülkede. Burama geldi! Sürekli insanlar birbirine iftira atıyor. Meslek kariyerim sona erecek olsa bile bu konuşmayı yaptım. Bende yürek var! Çünkü benim alnım açık. Hadi bakalım iftirayı ispatlayamazsınız siz ne yapacaksınız?'' ifadesini kullandı

Ersin Düzen ayrıca, söylenildiği gibi 500 bin TL değil bu rakamın onda biri kadar para aldığını ifade etti.ve daha sonra moderatörlüğünü üstlendiği programı erkenden bitirdi.

FATİH ALTAYLI'DAN ERCAN TANER'E "ERCAN TANER KAFAN MI İYİ?"

Ercan Taner ile ilgili de açıklamalarda bulunan Altaylı, "Ercan Taner kafan mı iyi? Beni arıyormuşsun, açmıyormuşum. Ulan telefon burada duruyor. Kim bilir hangi numarayı arıyorsun? Ercan Taner bu akşam iş tuttuğun çeteye laf ettim diye mi hakaret ediyorsun. Seninle yargıya gideceğiz kardeşim. Ercan Taner'e birileri 'Fatih Altaylı'ya saldır' talimatı veriyor. Benim yayında olduğumdan bile haberi yok. Böyle utanmaz bu adamlar" ifadelerinde bulundu.

ERCAN TANER: "ŞEREFSİZLİK YAPMA FATİH ALTAYLI"

Fatih Altaylı'nın sözleri üzerine Ercan Taner Twitter hesabından, "Ya Fatih Altaylı sen ne işsin? Dürüst insanlara sallama Fatih Altaylı. Ben seni arıyorum telefonu bile açmıyorsun Fatih. Şerefsizlik yapma Fatih Altaylı. Sağa sola saldırma Fatih Altaylı." açıklamalarında bulundu.

İKİLİ BİRBİRLERİNİN TELEFON NUMARALARINI PAYLAŞTI

Yaşanan gerilim sonrası Fatih Altaylı, cep telefonuna Ercan Taner tarafından aramayı kameralara gösterdi. Bu esnada tecrübeli spikerin telefon numarası ekranlara yansıdı.

Altaylı'nın açıklamaları sonrasında Taner paylaşımında, "Fatih ile konuştum herhalde yanlış anlaşılma var galiba" açıklamasında bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar