GÜNDEM

Cüneyt Özdemir, Adem Metan'ın ROK videosunu yorumladı

Cüneyt Özdemir, Adem Metan'ın Rasim Ozan Kütahyalı'yı ağırladığı videosunu bugünkü yayınında değerlendirdi. Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı ve Nagehan Alçı çiftinin evleriyle ilgili dedikoduları bitirecek bir video olduğunu. İkilinin aslında yalısının olmadığının kanıtlandığını söyledi. Özdemir, "Adem farkında değil ama büyük bir habere imza atmış" dedi.

Cüneyt Özdemir, Adem Metan'ın ROK videosunu yorumladı

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, gazeteci Adem Metan'ın Youtube kanalına konuk oldu ve Berkun Oya'nın sosyal medyayı kasıp kavuran Bir Başkadır dizisini değerlendirdi. Kütahyalı'nın evinde ağırladığı Metan, videoya belgesel benzeri bir girişle başlayarak; Kütahyalı'nın evine giderken çekilmiş anları da yayınladı. Kütahyalı'nın evi videonun bu kısmında dışarıdan görüldü.

CÜNEYT ÖZDEMİR: ADEM FARKINDA DEĞİL AMA BÜYÜK HABERE İMZA ATMIŞ

Konuyu bugünkü Youtube yayınında gündeme getiren gazeteci Cüneyt Özdemir, "Rasim, Adem'i evinde ağırlıyor. Rasim Ozan ve Nagehan Alçı'nın evi hep konuşulurdu. Bir kesim onlara bel altı vurmak için 'bunların yalısı var' diye bir şey uydurdular. Oysa görüyoruz ki öyle değilmiş. Bu vesiyleyle de bir tartışma noktalandı. Kimse 'Nagehan ve Rasim'in yalısı var, yok krediyi şuradan buradan aldılar' demezler. Adem farkında değil aslında büyük bir habere imza attığının." dedi.

RASİM OZAN KÜTAHYALI DA O HABERLERE ATIFTA BULUNMUŞTU

Kütahyalı da konuşması sırasında Bir Başkadır dizisinin laik karakterlerini değerlendirirken "yalı" imgesinin kullanılmasına ilişkin değerlendirme yapmış, bu sırada "Bu arada benim yalım olmadığını da görmüş oldun. Denizden epey uzakta" dedi.

ADEM METAN'DAN TEŞEKKÜR

Adem Metan, Cüneyt Özdemir'in sözlerine Twitter üzerinden teşekkür etti:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar