GÜNDEM

Cem Küçük'ten ODA TV'ye ve muhalefete: Madem suç değil, hadi tekrar yapın da görelim!

Türkiye yazarı Cem Küçük, ODA TV'nin "gazetecilik suç değildir" argümanı üzerinden yaptıklarını aklamaya çalıştığını söyleyerek, "Hadi, madem suç değil, aynı haberi tekrar yapın ve milli güvenliği ihlal edin!" dedi.

Cem Küçük'ten ODA TV'ye ve muhalefete: Madem suç değil, hadi tekrar yapın da görelim!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Libya’da görev yapan ve şehit düşen MİT mensubunun kimlik bilgilerini ifşa eden ODA TV'nin, bunu daha önce de yaptığını ve doğrudan milli güvenliği hedef aldıklarını söyledi: "Karanlık Oda, her zaman aynısını yaptı. FETÖ’cülerin Karşı gazetesinde çalıştılar. “Bazı gizli belgeleri bize MİT verdi” dediler."

Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek "olayın MİT’le ilgili olduğunu görünce haber yapmadım" dediğini hatırlatan Küçük, dünkü dava sırasında muhalefetten isimlerin de adliyeye gittiğini söyleyerek "gazetecilik suç değildir" argümanını eleştirdi.

Küçük, "Hadi, madem suç değil, aynı haberi tekrar yapın ve milli güvenliği ihlal edin!" dedi.

"CHP ve HDP’den bir heyet her zamanki gibi oradaydı. “Gazetecilik suç değildir” gibi ikna edici olmayan argümanlar kullanıyorlar. Madem yaptığınızın suç olmadığını düşünüyorsunuz o zaman benzer haberleri gene yapın. Ne duruyorsunuz? Millî güvenliği ihlal edin görelim!"

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar